ZNANI V ZVEZDAH

Kaj napovedujejo zvezde Violeti Tomić: Borbenost in karierni premiki

Objavljeno 12. junij 2020 11.58 | Posodobljeno 12. junij 2020 11.59 | Piše: Mateja Blažič Zemljič

Trenutno je v zanimivem prelomnem obdobju, ki sicer ne bo lahko, a obljublja velike spremembe in prehod v novo življenje tako zasebno kot poslovno.

Violeta Tomić
Violeta Tomić je po ascendentu tehtnica, ki išče harmonijo in sodelovanje. Vladarica Venera je v odprtem in optimističnem strelcu tako kot Luna, vladarica kariere, kar ji daje širino, optimizem, sprejemanje drugačnosti, jo povezuje s tujino … Sonce v vodnarju, znamenju svobode, napredka, modernosti, je tisto, ki ji dodaja revolucionarno žilico in človekoljubne ideje. Mars v levu skrbi za samozavest, prepričanost vase, zagrizenost, odločen, neustrašen nastop in levjo borbenost.

V karti ima sicer kar tri T-kvadrate, naporne aspektne konfiguracije, ki povzročajo, da ni nikoli pri miru, da je njeno življenje en sam vrtiljak, poln izzivov, preizkušenj in hitrih sprememb. Precej bolj kot drugi se mora truditi za uresničitev svojih ciljev. Na vrhu enega od T-kvadratov je Neptun, planet igralske umetnosti, navdiha, idealizma. S kvadratoma je povezan z Marsom, vladarjem hiše sodelavcev, dela in partnerske hiše, ter s Saturnom. Ti aspekti opozarjajo, da jo naivnost in utopična težnja po popolnem svetu včasih spravita v težave, saj vedno pade na realna tla. Pri svojem boju za ideale ima lahko zvezane roke ali se moški sodelavci in partnerji izkažejo za ne najbolj resnicoljubne, zato bi bilo pametno, da bi bila ob opravku z njimi čim bolj realna.

Trenutno je v zanimivem prelomnem obdobju, ki sicer ne bo lahko, a obljublja velike spremembe in prehod v novo življenje tako zasebno kot poslovno. Pr. Luna je v revolucionarnem in naprednem vodnarju, kjer se zavzema za svobodo, ne prenese omejitev, dela reze v škodljivih odnosih. Čeprav ji je ta energija blizu, se je v zadnjih mesecih zvrstilo toliko nepričakovanih in ne najlažjih sprememb, da se počuti, kot da bi izgubljala tla pod nogami in padala v prazno. Brez skrbi, pr. Luna na Soncu je prvi aspekt v naslednjih dveh letih, ki ji utira pot naprej in prinaša nove začetke. Razlog, da so ti vsaj še nekaj časa vezani tudi na izgube in težke preizkušnje, je, da je na istih stopinjah tudi tr. Saturn, ki pa se prav zdaj počasi vrača v kozoroga in popušča pritisk. Pr. Sonce je na zadnji stopinji rib, ki ji pravimo tudi solzna dolina, teče v prazno in končuje ne le 30-letno potovanje po tem znamenju, ampak prehaja z zadnje na prvo stopinjo zodiaka. Tovrstni premiki nakazujejo prehod v novo življenjsko obdobje.

Lahko se preselimo, spremeni se tip partnerja, stopimo na novo pot, zamenjamo kariero … Ker pr. Sonce naslednja leta prestopi še v 6. hišo dela in sodelavcev, lahko pričakujemo tudi službene spremembe. Še bolj bo odločna, ognjena, borbena, uporniška in se ne bo pustila vleči za nos. Čeprav to in prihodnje leto ne bosta lahki, saj tr. Neptun prinaša zavajanje in laži, Plutonov kvadrat na ascendent neprijetno preobrazbo, tr. Saturn na Merkurju temne misli, so vse to le porodni krči, zadnje karmične lekcije. Januar 2021 bo posebno težek. A s Sončevim prehodom, mrki na vladarici Veneri, Jupitrovo podporo in pr. Luno na Veneri si poleg kariernega uspeha lahko v tem času obeta tudi novo ljubezen in na koncu uspeh.

image
Rojstna karta Violete Tomić

 
Deli s prijatelji