RUŠENJE MOSTOV POSLOVNO IN ZASEBNO

Kaj napovedujejo zvezde Miru Cerarju

Objavljeno 11. marec 2020 15.00 | Posodobljeno 11. marec 2020 15.00 | Piše: Mateja Blažič Zemljič

V škorpijonu kaže globoke strasti in razburkana čustva, a ker je na Neptunu in v kvadratu s Saturnom, jih skriva, ne zna ravnati z njimi, zmedejo ga, odzemljijo in je lahko po eni strani premehak in neodločen, po drugi pa hladen, prestrog, brez občutka za druge in črnogled.

Miro Cerar, minister za zubabje zadeve Republike Slovenije, v Ljubljani, 12. decembra 2019. [Cerar Miro,ministri,politiki,politika]
Miro Cerar je po ascendentu odprt, širokogleden strelec, optimističen vizionar, ki vidi širšo sliko. Njegov vladar je Jupiter, planet prava, ki je položen v ovna v četrto hišo, kar kaže, da se je sicer pripravljen boriti za pravico, a ga opozicija z Marsom v tehtnici ustavi, preden se do konca izbori za tisto, v kar verjame. Mars v tehtnici se namreč pogaja, dogovarja, prilagaja, vse stavi na diplomacijo, kar pa mu odvzame vso začetno odločnost. Ker je vladar v sekstilu s Saturnom, tudi raje zaviha rokave in pridno dela, da bi dosegel rešitev, namesto da bi pokazal zobe. Stelij štirih planetov je v devici, v 9. hiši prava in tujine. To spet nakazuje, da se zanaša na pravila in dogovore, da je pravnik po srcu in duši, analitičen in drobnjakarski. Ker je stelij v T-kvadratu z ascendentom, se zdi, kot da spoštovanje pravil in pridno delo dušita njegov sicer ognjeni in živahni temperament. Da pa vendarle kdaj naredi nepričakovano potezo, poskrbi nemirni in revolucionarni Uran ob Soncu – in prav ta planet prekinitev, rušenja mostov, ko se nečesa ne gremo več in odločno odkorakamo, je trenutno s kvadratom aktivirala pr. Luna. Njegova natalna Luna sicer ni najboljše postavljena. V škorpijonu kaže globoke strasti in razburkana čustva, a ker je na Neptunu in v kvadratu s Saturnom, jih skriva, ne zna ravnati z njimi, zmedejo ga, odzemljijo in je lahko po eni strani premehak in neodločen, po drugi pa hladen, prestrog, brez občutka za druge in črnogled.

image
Rojstna karta Mira Cerarja
Kot rečeno je Luna spodbudila, da mu je počil film, so se pa zamere in težave kopičile že prej. Tr. Saturn je že prvič kvadriral njegovo pr. Sonce in še dvakrat letos ga bo, kar kaže blokade, grenko razočaranje, bremena, začenja pa ga kvadrirati še Pluton, ki ga bo prisilil v preobrazbo na neprijeten način. Pr. Luna junija še enkrat kvadrira Uran ter spodbudi rojstni T-kvadrat, kar prinaša stres, nepričakovane dogodke in rezanje marsičesa iz užaljenosti, hkrati pa ranjenost, prizadetost, občutek izigranosti. A če bo do poletja še obremenjen in bo bolj izgubljal kot zmagoval, se jeseni vse obrne njemu v prid. Po koreniti osebnostni preobrazbi ga namreč čakajo sladki aspekti – Lunina trigona na Jupiter, ki prinašata srečo, uspeh, obilje in zadovoljstvo, pr. Venera bo v sekstilu s Plutonom, kar prinaša strasti, ljubezen pa tudi nove službene priložnosti in večjo podporo javnosti, pr. točka kariere kaže enako, saj se poveže z Merkurjem … Bo pa leto 2021 pestro na zasebnem področju, saj mu mrki padejo na os ascendent-descendent, kar lahko prinese pomembne spremembe v partnerskem odnosu. Ker bo hkrati tr. Saturn v kvadratu z Venero hladil ljubezenska čustva, tr. Uran stresel Venero in Luno z nepričakovanimi turbulencami, nato pa sledita še Saturnov povratek in Saturnov kvadrat z Luno, kar je njegov rojstni aspekt za izgube in črne misli, bo treba začeti graditi odnos na novih temeljih ali bo počilo. Ker je pr. ascendent lani vstopil v impulzivnega vodnarja, naj pazi, da ne bo rušil mostov brez premisleka.
Deli s prijatelji