OBLEGANI DOMEN VALIČ

Je eden najbolj zaželenih Slovencev zaljubljen?

Česar koli se loti, je obsojeno na uspeh. Lep, pameten in nadarjen zveni precej klišejsko, a za Domna Valiča drži kot pribito.
Fotografija: Domen Valič. FOTO: Urša Premik
Odpri galerijo
Domen Valič. FOTO: Urša Premik

Je eden najbolj zaželenih Slovencev, saj ga marsikdo vabi v filmske, televizijske in gledališke projekte, pa tudi ženske hrepenijo po njegovi pozornosti. Srečno samski, obkrožen le z izbranimi, zvestimi prijatelji, uživa v enem najplodnejših ustvarjalnih let, ko niza premiero za premiero. Kaj pa ljubezen?

Drama, komedija, romantika in še bi lahko naštevali žanre, v katerih briljira Domen Valič. V njem se skriva toliko darov in strasti, da včasih še sam ne ve, čemu bi se bolj posvetil. Zato spretno kolobari med različnimi angažmaji, ki so zaznamovani z uspehom.

Igralski uspehi

Monokomedija Zapornik št. 3.2.3. avtorja Mateja Mijatovića je doživela več kot sto ponovitev. Občinstvo je odlično sprejelo komično dramo Boksarsko srce, v kateri blesti ob očetu Iztoku, za vlogo pa je celo prejel nagrado zlata paličica. Iz gledališča se je preselil na kinematografska platna, saj bo v le nekaj tednih doživel kar dve premieri. Prva kot poklon neomajnim partizanom v filmu Preboj je že na ogled, druga pa se bo v podobi našega edinega celovečernega muzikala z naslovom Tim zgodila že kmalu. Odlično se je spopadel z obema vlogama, bodisi kot pogumni komandant Franta bodisi kot neusmiljeni menedžer v plesno-glasbeno-igralskem projektu, ki razkriva nepoznani svet avtizma. S svojim umetniškim izrazom odpira poglede na različne družbene problematike in osvetljuje prevečkrat zapostavljene tematike, kar ga je zasidralo v srca slovenskega občinstva.

Prijatelja za vedno!

Večkrat se skupaj odpravita na izlet po Sloveniji ali na malce daljši oddih po Portugalski, s čimer sta sprožila govorice, da sta par. FOTO: Instagram
Večkrat se skupaj odpravita na izlet po Sloveniji ali na malce daljši oddih po Portugalski, s čimer sta sprožila govorice, da sta par. FOTO: Instagram
Za koga pa bije njegovo? Na odgovor bomo morali še malce počakati, kajti Domen je samski, četudi mu mediji nenehno pripisujejo romance. S katero koli mladenko se pojavi v javnosti, se takoj začne šušljati o domnevnih partnerskih vezeh med njima. Nazadnje so ga poparčkali z odlično fotografinjo Uršo Premik, ki ga je že večkrat fotografirala, tudi v precej intimnih okoliščinah. Njuno pogosto pojavljanje v dvoje na različnih družabnih dogodkih je sprožilo govorice, a nihče si ju ni drznil povprašati, v kakšnem odnosu sta. Zato smo se obrnili kar na simpatično Štajerko. Zaupala nam je, da je Domen eden njenih najboljših in najbolj iskrenih prijateljev. Je eden tistih, ki ga lahko pokliče sredi noči, če potrebuje pomoč, in nikoli je ne bo pustil na cedilu. »Nekatere stvari so bistveno pomembnejše od telesne privlačnosti. Intimna razmerja se lahko prej ali slej končajo, iskreno prijateljstvo pa je večno, in vesela sem, da je stopil v moje življenje,« je spregovorila o odnosu s slavnim igralcem in nam zaupala, da je res izjemen moški.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije