OSYPENKO IN NEMEC

Ekskluzivno v Suzy: Razpad zakona znanega slovenskega para

Objavljeno 16. november 2018 08.55 | Posodobljeno 16. november 2018 09.20 | Piše: Tomaž Mihelič

Kljub ločitvi ostajata prijatelja.

Revija Suzy FOTO: Sn
Tokratna Suzy ekskluzivno prinaša:
  • Razpad zakona: Iryna Osypenko in Matjaž Nemec kljub ločitvi ostajata prijatelja. ***
  • Na Kmetiji vre: Osovražena Aneta za vse tegobe krivi druge. ***
  • Salome je presrečna: »Moški se me ne bojijo več«, pravi. ***
Celoten članek o ločitvi leta si lahko preberete v novi izdaji Suzy: dobite jo pri bližnjem prodajalcu časopisov ali naročite za samo 3,70 evra na mesec na telefonski številki 080 11 99.


____________________________
 

Razpad zakona Irine Osypenko in Matjaža Nemca


Po devetih letih partnerstva in sedmih letih zakona sta Iryna Osypenko in Matjaž Nemec naredila odločilen korak v življenju. Tako umirjeno in harmonično, kot je potekala njuna dolgoletna ljubezen, tako usklajeno in spoštljivo sta sprejela pomembno odločitev za nadaljnjo pot, po kateri bosta odslej hodila vsak zase. Pri tem ostajata prijatelja in velika zaupnika, saj nimata razlogov, da se ne bi še naprej podpirala in spoštovala.

Konec zakona enega najlepših in najbolj oboževanih parov pri nas ne pomeni konca iskrenega prijateljstva in zavezništva. Marsikomu je bila njuna ljubezenska zgodba za zgled, zato ne preseneča, da navdihujeta tudi s tem, kako odraslo in odgovorno ravnata ob nastali spremembi.
image
Iryna in Matjaž.

»Matjaž ostaja v mojem srcu ena najboljših in najpomembnejših oseb, kar sem jih spoznala. Skupaj sva preživela ogromno lepih trenutkov, vedno sva si stala ob strani in lahko sva se zanesla drug na drugega. Ponosna sem na oba, da nama je uspelo tako odraslo in modro ravnati z najinimi čustvi. Ker drug drugemu privoščiva le najboljše, sva po temeljitem in dolgotrajnem premisleku sprejela težko, a sporazumno odločitev. Glede na naravo najinega dela in dejstvo, da sva v preteklosti z javnostjo delila številne skupne trenutke, sva sklenila, da tudi ta pomemben korak oznaniva v tej ekskluzivni izjavi, ki bo prva in zadnja na to temo, zato prosiva za spoštovanje najine odločitve. Ljubezen nas spremlja v raznoterih oblikah, in če ji sledimo, nas ne more nikoli razočarati,« nam je zaupala Iryna, s katero se strinja tudi Matjaž, ko pove: »Po skupnih letih, ko sva drug ob drugem rasla, se spodbujala in podpirala, se najina pot sporazumno zaključuje v tovarištvu in spoštovanju, s prijaznimi spomini na vse, kar sva preživela v dvoje. Odločila sva se, da si dava možnost in odslej rasteva vsak po svoje, na način, ki nama bo omogočal nove poti. Hvaležna sva, da je najina ljubezen prerasla v iskreno in srčno prijateljstvo,« še izvemo in jima zaželimo vse dobro.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji