E-PRIJAVE SE IZTEKAJO

Imamo dodatni dve karti za zmenek z Burakom – hitro se prijavite

Revija Suzy in Slovenske novice spet razvajata bralce: hitro se prijavite za spoznavni sestanek z najbolj vročim turškim zvezdnikom ta hip. Novost: v zadnjem hipu smo uspeli zagotoviti še dve srečanji: v Celju in Mariboru.
Fotografija: FOTO:
Odpri galerijo
FOTO:

Burak Özçivit, slavni Kemal iz serije Moja boš, ta teden prihaja v Slovenijo, kar smo prvi napovedali v reviji Suzy.

Suzy ti ponuja življenjsko priložnost: ne le eni, kar trem bralkam bomo omogočili, da zvezdnika ne boste spremljale le od daleč, ampak ga boste spoznale tudi osebno. Peljemo te na zmenek z Burakom! Lahko ga boš objela, se z njim fotografirala, poklepetala ... A pazi, da Burakova boljša polovica, Fahriye Evcen, s katero je poročen od lani, ne bo preveč ljubosumna.

Poleg srečanja v Ljubljani smo tako rekoč zadnji hip uspeli zagotoviti še dve srečanji: v Mariboru in Celju. Natančno uro bomo uskladili z Burakom in s srečnim nagrajencem oziroma nagrajenko. Na prizorišču bo tudi ekipa Suzy, ki bo z Burakom opravila ekskluzivni intervju. Prebrali ga boste lahko, kakopak, v naši Suzy ta teden.


Vemo, da bi za spoznavno srečanje lahko napolnili več avtobusov, a Kemal za vse, žal, ne bo imel časa. Vseeno pa bomo radodarni tudi do tistih, ki vam sreča ne bo tako naklonjena: 10 izžrebancev, bralcev revije Suzy in Slovenskih novic, bo prejelo osebno podpisani avtogram turškega zvezdnika.

Tisti, ki z žrebom ne boste imeli nobene sreče, pa lahko Buraka vidite v sklopu njegovega potepa po Sloveniji:
  • v torek ob 16h v Citycentru Celje,
  • v torek ob 19h v Europarku Maribor,
  • v sredo ob 16h v Cityparku Ljubljana.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije