DRUGI ROJSTNI DAN

FOTO: Tisoč in ena noč z revijo Suzy

V ljubljanskih Križankah in v vzdušju orienta je revija Suzy praznovala svoj drugi rojstni dan. Navdihnil nas je turški zvezdnik Burak Özçivit, s katerim so se lahko obiskovalke fotografirale.
Fotografija: Voditeljica Jasna Kuljaj je uživala v dobri hrani, glasbi in dobri družbi, poklepetala pa je tudi z legendarnim fotografom Stanetom Jerkom.
Odpri galerijo
Voditeljica Jasna Kuljaj je uživala v dobri hrani, glasbi in dobri družbi, poklepetala pa je tudi z legendarnim fotografom Stanetom Jerkom.

Turški zvezdnik Burak Özçivit, največji (in najlepši) junak turških telenovel, je v zadnjih mesecih očaral Slovenke in v Sloveniji s svojim prihodom povzročil evforijo, kot je ne pomnimo. Očaral je tudi nas, zato ni nič nenavadnega, da je poskrbel za navdih, ko smo premišljevali o tematiki zabave v čast drugega rojstnega dne najbolj prodajanega družabnega tednika v Sloveniji – revije Suzy. Tako kot lani smo tudi letos priredili druženje pod zvezdami, tokrat na temi 1001 noči. V ljubljanskih Križankah je goste pričakalo orientalsko vzdušje s trenutno najbolj priljubljenim Turkom, s katerim so se lahko oboževalke fotografirale in domov odnesle posnetek, ki jih bo za vedno spominjal na našo zabavo, za kar je zaslužna agencija Mediaspeed s svojim FotoBoxom. Pravega Buraka na našo zabavo ni bilo, so se pa gostje (in gosti) zadovoljili tudi z njegovo kartonasto različico, med poziranjem ob lepem Buraku pa so se vsi odlično zabavali. In to je bil šele začetek! Brbončice prisotnih so razvajali restavracija Falafel iz Ljubljane, turška restavracija Yildiz Han, iranska restavracija Pars iz BTC in arabska restavracija Tsnim iz Kamnika. Žejo so pogasili koktajli G3 spirits, turško pivo efes, zahvaliti pa se moramo tudi Hadouti Shishi Lounge, baru za kajenje vodnih pip, Kaval Cateringu in kavi Zlatna džezva. Ob vsem naštetem so si gostje oči napasli na atraktivnih trebušnih plesalkah in predstavi, ki jo je uprizoril bruhalec ognja, za dodatno vznemirjenje in gnečo pa sta poskrbeli vedeževalki Roža Karan in Blažena Surjan Renko.

Navdušeni zvezdniki

Zabave revije Suzy so se pričakovano udeležili številni znani Slovenci, med njimi Helena Blagne s sinom Kristijanom, Jasna Kuljaj, Oriana Girotto, Rajmond Debevec, Lado Leskovar, Salome, Uroš Bitenc, Jean Frbežar, Jerca Legan Cvikl, Lara Jankovič, Zlata Zavašnik, Gianni Rijavec, Jonas Žnidaršič, Regina, Goran Šarac, Ines Erbus, Andreja Jernejčič, Gorka Berden, Dejan Vunjak, Zmago Jelinčič Plemeniti, Maja Založnik, Dragan Bulič, Miki Vlahovič z družino in številni drugi. »Bil je prelep večer!« je bila nad našo zabavo navdušena Jasna Kuljaj, prav tako Salome, ki si je srčno želela fotografirati s turškim lepotcem: »Hvala, Suzy, ker ste mi uresničili sanje, da sem se lahko stisnila k Buraku!« Za zaključek veličastnega večera je poskrbela Helena Blagne v čudoviti kreaciji ​Roka Čibeja, ki nas je pohvalila, da zna Suzy na spoštljiv način poskrbeti za vse tipe žensk.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije