V KOPALKAH

FOTO: Polesova Nika jemlje sapo

Objavljeno 12. junij 2019 14.22 | Posodobljeno 12. junij 2019 14.38 | Piše: M. T.

Pripravljena na vroče poletje.

Ni čudno, da je Peter Poles že toliko let zagledan v svojo ženo, ko pa je tako poskočna in sijoča. FOTO: Amalja Poles
Deževni tedni so preteklost in vroče poletje že trka na vrata. Nekatere dame so že v nizkem startu ter popolnoma opremljene za pobeg na počitnice in med njimi je tudi Nika Veger.

Žena voditelja Petra Polesa je bila že sredi zime v odlični formi, saj nam je s slikovnim materialom vzbujala skomine, tistim ženskam z ne preveč učvrščenim telesom pa slabo vest. Postavna in s polno omaro pisanih in vzorčastih kopalk pa je zdaj nared za oddih na plažah sveta, kamor se bodo z družino podali v kratkem. Že v navadi je namreč, da jo vsaj dvakrat na leto popihajo kam daleč, kjer si odpočijejo od napornega delovnega urnika, se naužijejo lepot in ulovijo nekaj eksotičnega tena.

Nika vse to zelo zavzeto opisuje na svojem blogu beautyfullblog.si, kjer se večkrat prelevi v pravo manekenko. Tokrat je preizkušala različne modele kopalk dveh slovenskih proizvajalcev in nas povsem navdušila. Pri tem ni pozabila omeniti svoje hčerke Amalje, ki se je preizkusila v vlogi fotografinje in je najbolj zaslužna za to, da lahko uživamo ob lepih posnetkih postavne mami. Komaj čakamo nove podvige, ko se bodo vrnili z druge celine ter nam polepšali dneve s svežimi in barvitimi počitniškimi utrinki.
Deli s prijatelji