NERAZDRUŽLJIVA

FOTO: Je to dokaz, da sta Franko in Svetlana več kot le prijatelja?

Objavljeno 31. julij 2019 11.13 | Posodobljeno 01. avgust 2019 12.05 | Piše: A. K.

Luči v studiu šova Zvezde plešejo so zdavnaj ugasnile, parket sameva do prihodnje sezone, Franko Bajc in Svetlana Cigoj pa tudi po zadnjem plesu v šovu ostajata nerazdružljiva.

Skupaj sta menda tudi dopustovala.
Foto instagram
Gledalci in gledalke so od trenutka, ko so ju prvič zagledali v objemu, navijali za njuno ljubezen, saj naklonjenosti in medsebojnih iskric nikoli nista mogla skriti, sedaj pa so se kot požar razširile govorice, da sta simpatični Primorec in zmagovalec Kmetije ter mična plesalka par. Od konca plesnega šova se skupaj udeležujeta zabav, premier in dogodkov, poleg tega pa sta tudi plesala skupaj na prireditvah. Za piko na i sta poskrbela, ko sta na instagramu objavila posnetek z morja, čeprav Franko trdi, da nista bila skupaj na dopustu in da sta se le srečala. Takšna srečanja so težko naključna, menijo mnogi, skupnim trenutkom najbolj romantičnega plesnega para pa kljub govoricam ni videti konca. Pojavila so se tudi ugibanja o tem, ali je Svetlana še vedno poročena in kaj na druženja s Frankom poreče njen mož, svetlolaska pa se ob tovrstnih opazkah le nasmehne in pravi, da sta se s Frankom navadila govoric, ki ju menda spravljajo v smeh. Medtem ko se je Franko nekoliko umaknil od aktivnosti na družabnih omrežjih, Svetlana tako še vedno veselo objavlja njune skupne fotografije, pod eno izmed njih pa je zapisala: »Vse je mogoče, uspeh in sreča sta eno. Sva kot steklenica brez zavisti, v njej pa je ljubezenski eliksir.«

Njene besede so skrivnostne, njena dejanja še bolj. Medtem ko se na vsaki drugi fotografiji, ki jo lepa plesalka objavi, nasmiha Franko, svojega moža, prav tako plesalca, na instagramu ni objavila od lanskega poletja.

Nista presenečena

In kaj na govorice, da sta s Svetlana par, pravi Franko? »O naju se govori marsikaj. S Svetlano imava odličen odnos,« pove Franko. Pravi, da ne razume, zakaj ju ljudje opravljajo. »Verjetno zato, ker so že od prve oddaje navijali za to, da bi bila skupaj,« se zasmeji in pove, da bosta tudi v prihodnje sodelovala in se ne bosta odpovedala skupnim kavam, na katerih se rada dobita.

»Ajdovščina je majhna, prav nič več me ne preseneča. Je pa dejstvo, da bodo ljudje vedno govorili za hrbtom, še nihče pa ni pristopil do naju s to temo,« pove Franko. Doda, da se na govorice ne ozira, saj bi bil lahko sicer ves čas zaskrbljen. »Pred kratkim se je na spletu pojavil članek, v katerem piše, da sem milijonar in brezglavo zapravljam denar,« je ogorčen. Za konec še pove, da posebnih načrtov za poletje nima in da dopusta ne potrebuje. »Zadnje mesece sem se imel ves čas odlično. Letošnje poletje bo minilo v znamenju športa in glasbe, pred kratkim sem posnel pesem in upam, da boste kmalu videli tudi videospot zanjo,« še pravi in se spretno izogne nadaljnjim vprašanjem o odnosu s Svetlano in njuni domnevni ljubezni.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji