31. Liffe

Festival na domačem kavču

Objavljeno 11. november 2020 18.00 | Posodobljeno 11. november 2020 18.00 | Piše: U. J., Foto nantonov/Getty images, promocijski material
Ključne besede: 31 Liffe Suzy

Dobre kulture ne ustavi niti koronavirus!

Kralji in kraljice
Koronacija
Prvega decembra 2019 so v Vuhanu zaznali prvi primer koronavirusa. Konec januarja 2020 so razglasili karanteno. Po mestu so bliskovito zrasle nove bolnišnice, štirideset tisoč zdravstvenih delavcev so pripeljali z vseh koncev Kitajske, prebivalci pa so bili obsojeni na štiri stene svojih domov. Dokumentarec nas popelje v novonastale covid bolnišnice ter približa življenje navadnih ljudi. Lahko civilizacija preživi brez človečnosti?
Izbrani filmi Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala bodo od 11. do 22. novembra na ogled po spletu. S pomočjo platforme VOD – video na zahtevo – bo prek www.liffe.si obiskovalcem omogočen vpogled v najboljše in najbolj sveže, kar so v tem zahtevnem času pripravili filmski ustvarjalci.

Na ogled bo okoli 20 filmov, med njimi pet tekmovalnih iz sklopa Perspektive. Tako Liffe ohranja za vse odprta vrata do novih, aktualnih in kakovostnih filmov, mi pa smo jih peščico izbrali za vas.
Deli s prijatelji