STARŠERSTVO

Ekskluzivno: Primož Roglič v veselem pričakovanju

Objavljeno 15. marec 2019 09.09 | Posodobljeno 15. marec 2019 09.29 | Piše: B.Z.

Najpomembnejša medalja za Primoža Rogliča.

Primož in njegova izvoljenka Lora se veselita skorajšnjega starševstva.
»Tak je šport! Če ne tvegaš, ne moreš nikoli zmagati – včasih ti uspe, drugič ne. Nikoli ni luštno, če padeš, sploh dvakrat v eni etapi, toda največ šteje, kolikokrat se pobereš! Vsakič sem vesel, ko jo po padcu odnesem z minimalno škodo,« pravi 29-letni kolesarski as iz Kisovca Primož Roglič, ki so se mu nazadnje poklonili tudi kolesarski bogovi v Združenih arabskih emiratih, ki jih je zapustil z zmago in velikanskim odličjem.
image
Primož in njegova izvoljenka Lora se veselita skorajšnjega starševstva.

Njegova najbolj vneta navijačica, zaročenka Lora Klinc, se je že zdavnaj navadila na številne norosti, ki jih počne njen izvoljenec. »Ko nekdo reče, da to ni mogoče, me ne gane več. Če je to, da si vsak dan na robu, čudež, naj bo tako. Na koncu sem jaz tista, ki štejem dneve brez njega,« pravi Lora, ki dobro pozna lepe pa tudi manj lepe plati življenja z vrhunskim športnikom.

Primož ima za letošnjo sezono ambiciozne načrte, kmalu pa bo dobil še eno, morda najbolj žlahtno medaljo – z Loro pričakujeta dojenčka. Bodoči mamici se je trebuh že dodobra zaoblil, bodoči očka pa bo imel zdaj še dodatno motivacijo, da se mu bo po treningih in tekmah mudilo domov. Družini iz srca čestitamo in ji čez mesec in pol, ko prihaja srečni dogodek, želimo veliko veselja in prespanih noči.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji