VRAČA SE

Ekskluzivno! Razkrivamo vroče govorice o Saši Lendero

Objavljeno 26. januar 2019 18.58 | Posodobljeno 26. januar 2019 18.58 | Piše: B.Z.

Saša je ženska tisočerih talentov.

Saša Lendero se enako dobro znajde tako na glasbenem odru kot pred televizijskimi kamerami.
Saša se enako dobro znajde tako na pevskem odru, pri ustvarjanju pesmi za tuje izvajalce, ki jih pišeta skupaj s partnerjem Miho Hercogom, kot na televiziji. In po štirih letih premora naj bi se lepa svetlolaska spet vrnila prav na male zaslone. Prvi vam razkrivamo vroče govorice, da naj bi obula čevlje Špele Grošelj in Marka Potrča ter vodila tretjo sezono priljubljene oddaje o hujšanju.

Čeprav je zadnje čase ne videvamo veliko v javnosti, niti v medijih, to ne pomeni, da pevka sedi križem rok. Nasprotno, dela ima toliko, da se skoraj ne vidi ven.
image
Zaradi njunega dela včasih trpi družinsko življenje, a vedno naredita vse, da je za edinko Ario med njuno odsotnostjo dobro poskrbljeno. foto mediaspeed

»Ker imava z Miho podpisane večletne ekskluzivne avtorske pogodbe v tujini, sva zasuta z delom. Ko je treba narediti pesmi za tuje naročnike, jih je treba. In nekako so roki vedno prekratki. Zato zmanjka časa za moje pesmi in je kovačeva kobila na žalost pogosto bosa,« se smeji Saša, ki so jo oboževalci, pa tudi ustvarjalci na radijskih postajah, že dolgo prosili, naj končno izda novo pesem.

Vsestransko angažirana in aktivna

Priljubljeno pevko smo ujeli v glasbenem kampu na Tirolskem, kamor sta šla z Miho, kot to počneta zadnja leta, ustvarjat nove uspešnice za tuje avtorje. Čeprav imata rada Slovenijo in je tu njun dom, jima v tujini ponujajo odlične pogoje za delo in čisto drugačne izkušnje. Delo je zelo skoncentrirano, pa tudi zelo plodno, saj je vse podrejeno ustvarjalnosti in svežim idejam. Saška pa zna v takšnem zanosu dobro izkoristiti tudi odmore – takrat piše zase in tako bo lahko svoje oboževalce kmalu razveselila z novo uspešnico.

Pogrešata hčerko

Le vsake toliko ji postane hudo, saj na delo v tujino z Miho ne moreta vzeti edinke Arie. Hčerko zelo pogrešata, tolaži pa ju misel, da ji med njuno odsotnostjo nič ne manjka. Za Ario, ki je deklica številnih talentov, pa tudi zelo pridna v šoli in na splošno, izmenično skrbita Saškina mama in njena najboljša prijateljica, vedno pa se jima z Miho mudi domov v Slovenijo, saj ju hčerka nestrpno pričakuje.
image
Saša Lendero

V prihodnjih mesecih pa bo Saška verjetno nekoliko več doma, tudi zaradi najnovejšega izziva – vrnitve pred televizijske kamere. »Zelo mi je žal, vendar na to temo res ne morem dati komentarja. Lahko rečem le, da dogovori niso tako daleč, da bi o njih lahko govorila,« pravi pevka, ki je stara znanka televizijskih oddaj, saj je pevsko kariero začela vzporedno z voditeljsko. Nazadnje je pred kamerami stala pred štirimi leti, ko je vodila resničnostni šov Kmetija nov začetek, v katerem je zmagal Faki. Takrat je dokazala, da je iz pravega testa in da je v prvi vrsti profesionalka, ki je finalno oddajo izpeljala kljub visoki vročini, zaradi katere je komaj stala na nogah.

Na domačem terenu

Če se bodo naše informacije iz zanesljivih virov uresničile, bo Saša pred kamero zagotovo spet uživala, pa tudi večna tema – hujšanje – ji je tako kot številnim drugim ljudem precej blizu. Kajti to, da je na odru in pred kamerami videti brezhibno, ni samoumevno. »Sem prava gurmanka in od nekdaj rada dobro jem. Imela sem srečo, da se mi do 36. leta kilogrami skoraj niso poznali in sem lahko jedla, kolikor in karkoli sem želela. Zdaj, pri določeni starosti (smeh), pa je precej drugače. Jesti moram manj, se marsičemu izogibati, pa tudi bolj se trudim, da porabim, kar pojem. Že pred časom sem začela uživati prehranske dodatke, izogibam se predelani hrani, izločila sem nepredelane ogljikove hidrate – sladkor in moko,« je iskrena pevka, ki ji je tema oddaje še kako blizu.
image
S partnerjem Miho Hercogom veliko ustvarjata v tujini. FOTO: Mediaspeed

In ker slovi kot sočutna ženska z velikim srcem, se je bodo nedvomno dotaknile tudi pretresljive življenjske zgodbe tekmovalcev. Kajti ne glede na to, da zdaj še niso znani in izbrani, bo imel čisto vsak svojo zgodbo o nabiranju kilogramov in do zdaj neuspešnem hujšanju. Za njihova telesa bosta tudi tokrat skrbela osebna trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič, Saša pa naj bi gledalcem kot voditeljica predstavljala njihove zgodbe. Za pikantnosti iz oddaje in komentarje pa bo tudi tokrat skrbela stara znanka televizije in ženska brez dlake na jeziku – Jasna Kuljaj.

Telo in duša se spreminjata

Saša pa pravi, da se ji leta ne poznajo samo pri hrani in kilogramih, tudi pri ponočevanju zdrži bistveno manj. »Moj tempo dela pusti davek. Kadar grem po nastopih spat ob štirih ali petih zjutraj, potrebujem kar nekaj dni, da spet ujamem ritem in se spočijem. Vendar mi ni žal za nobeno stvar,« pravi Saša, ki si želi biti še dolgo zdrava, zadovoljna, polna zanosa za nove izzive. Takšno jo imajo radi tako poslušalci kot gledalci, ki že nestrpno čakajo, da jih bo spet razveseljevala. 
Deli s prijatelji