PRED POLETJEM

Znane Slovenke ponosne na obline (FOTO)

Objavljeno 04. junij 2020 08.00 | Posodobljeno 04. junij 2020 08.14 | Piše: T. M., foto OSEBNI ARHIV, Instagram, Ulla Wolk

Dobrodošle, obline!

Čvrste obline
Še ena lepotica, ki svoje telo spoštuje, neguje in zanj zavzeto skrbi. Manekenka Anamaria Goltes se posveča temu, da bi bile tudi obline čvrste in skrbno negovane, s tem pa bi dekleta brez slabe vesti pozirale v svojih najljubših kopalkah.
Poletje že trka na vrata in misli nam vedno hitreje drvijo na plažo.

Ta marsikomu predstavlja velik izziv, vendar to ne velja za samozavestne ženske, ki so že zdavnaj opravile s predsodki, da so kopalke samo za izklesana telesa.
image
Dovolj objokovanja!
Pri ženskah, ki so ponosne na svoje nekonvencionalno telo, ne smemo mimo tiste, ki je spremenila pravila igre. Ameriška manekenka Ashley Graham je uspela prikrojiti definicijo polno je popolno in postala sinonim za obline. In kot pravi zvezdnica, ne splača se vam objokovati odvečnih kilogramov, saj je vse odvisno od vas. Ali se boste sprejele takšne, kot ste, ali boste zavihale rokave in se preoblikovale.

Brez zadržkov smuknejo v kopalno opravo in se pokažejo v vsej svoji lepoti, ki ne pozna konfekcijskih številk.
image
V odlični formi
Jerica Zupan je ena tistih mačk, ki zelo lepo nosijo svoje kilograme. Kadar se jih nabere preveč, zaviha rokave in se odpravi v telovadnico. Fitnes in ostale aktivnosti so postale njen vsakdan, zato še z večjim veseljem smukne v kopalke, saj je v odlični telesni pripravljenosti. S tem vlije samozavest preostalim ženskam, da se požvižgajo na predsodke in zažarijo v vsej svoji lepoti.
Deli s prijatelji