NASVET

Dobra vila Maja: Bodite zelo pozorni, kaj premišljujete

Objavljeno 24. marec 2020 18.00 | Posodobljeno 24. marec 2020 18.00 | Piše: Dobra vila Maja
Ključne besede: Dobra vila Maja

Zapomnite si, kvaliteta vašega življenja je odvisna od kvalitete vaših misli. Bodite zelo pozorni, kaj premišljujete – in to je vse in hkrati veliko.

Dobra vila Maja. FOTO: Osebni Arhiv
Pri delu na sebi je zelo pomembno, da negativno obračamo v pozitivno. Kako lahko skrbi obračate v možnosti:
Kaj če bom brez denarja. – Kaj če dobim veliko vsoto denarja.
Kaj če me zapusti partner. – Kaj če ustvariva čudovit odnos.
Kaj če me odpustijo iz službe. – Kaj če ustvarim novo čudovito službo oz. dobim veliko povišico.
Vidite, kam grem? V pozitivne izide. Če je možno v domišljiji, je tudi v realnosti. Zdaj vidite, da se da. Zakaj še vedno trdite, da zakon privlačnosti ne deluje? Ta zakon še kako deluje in tudi ustvarja vašo resničnost. Koliko odstotkov vaših misli je pozitivnih in koliko negativnih? Kam usmerjate pozornost? Na kaj se osredotočate?
Kako sem sama spremenila stvari? Postala sem policaj svojih misli. Samo nadzor misli mi je prinesel velike spremembe. Danes v nekaj sekundah zaznam, da sem v negativi, ker se ne počutim dobro! In dragi moji, upam si trditi, da so misli in občutki bistvo duhovnosti!
Skrivnost je v predanosti delu na sebi. V obračanje misli je treba vložiti veliko časa. Torej od danes naprej ne gre več za to, česa si ne želite, ampak si želite! Vem, da se sliši preprosto, pa ni. Samo predanost obračanju misli bo prineslo rezultate. Poskusite nekaj mesecev in zelo hitro boste videli spremembo. Počutili se boste drugače, postali boste bolj srečni, vaše življenje bo drugačno. Bolj samozavestni boste in začutili boste mojo znano poved: Jaz sem kreator svojega življenja.
Zapomnite si, kvaliteta vašega življenja je odvisna od kvalitete vaših misli. Opazili boste, da se stvari začnejo zlagati in vaše življenje bo postalo čarobno. Zdaj veste, zakaj je bil prvi naslov moje knjige Čarobnost življenja – ker življenje je lahko čarobno. Vendar boste za čarobnost morali poskrbeti sami. Ne more vam pomagati moja čarobna paličica, poiskati morate svojo in jim obrniti svoje misli.
Bodite pa pozorni na to, da imamo zavestne in podzavestne misli. Tiste, ki se jih zavedate, in tiste, ki se vrtijo brez vašega zavedanja. Bodite zelo pozorni, kaj premišljujete – in to je vse in hkrati veliko.
Deli s prijatelji