ZAPOSLENI

Zvone Šeruga oddal hčer

Zaposleni Zvone Šeruga je po poroki svoje hčerke odpotoval v Mehiko.
Fotografija: Zvone Šeruga je bil vesel hčerkine poroke.
Odpri galerijo
Zvone Šeruga je bil vesel hčerkine poroke.

Svetovni popotnik in avtor potopisnih knjig je v življenju videl že veliko lepih stvari in ne zgodi se pogosto, da ostane brez besed.

Prav to pa se je pripetilo prejšnjo soboto, ko se je poročila njegova prvorojenka Kaja, ki je v Berlinu doštudirala antropologijo, in dahnila da postavnemu Štajercu Janu.
Zvone Šeruga je bil vesel hčerkine poroke.
Zvone Šeruga je bil vesel hčerkine poroke.

Zvone ni skrival veselja in ponosa, sicer pa sta z ženo Romano Dobnikar Šeruga, nekdanjo urednico Dela, s katero imata še mlajšega sina Gregorja, obujala spomine, saj sta lani oktobra praznovala 30. obletnico poroke (na sedem let podlage).
Lepa Kaja z možem Janom
Lepa Kaja z možem Janom

»Kakšne romance vse sva doživela z mojo Romanco!« je ves vesel Zvone, ki je razkril, da je bila poroka super, le da se mladi zdaj ne marajo več izpostavljati in objavljati poročnih slik in da mu je hči prepovedala izdati podrobnosti. Je pa le dva dneva po obredu že pakiral kovčke in se odpravil v Mehiko.

»Olee, karamba, karambita! Motor me čaka in do Aljaske je še dolga pot,« je bil ves vesel najnovejšega potovanja, ki ga bo seveda tudi pridno popisoval in beležil s fotoaparatom. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije