MISICA

Žurka s sovaščani

Presrečna miss Slovenije 2018. 
Fotografija: V domači vasi so lepotici pripravili nepozaben večer.
Odpri galerijo
V domači vasi so lepotici pripravili nepozaben večer.

Potem ko je 17-letna dijakinja in tekačica na dolge proge Lara Kalanj z Livka nad Kobaridom na zaključni prireditvi za miss Slovenije osvojila krono, se je veselila vsa vas, ki šteje le malo več kot 200 ljudi.

»Ko sem prispela domov, me je pričakalo presenečenje, najožja družina se je zbrala že pred začetkom vasi. S seboj so pripeljali tudi dva vaška konja. Na enega so me posedli in poskrbeli, da sem varno prišla do vasi. Že od daleč so se videle močne luči in slišala se je pesem Gorska roža, na trgu pa me je z aplavzom pričakala množica domačinov. Sledile so čestitke, fotografiranje in prijetno druženje, na katerem ni manjkalo hrane in pijače, ki so jo pripravili znanci,« se lepotica navdušeno spominja trenutka, ko se je po osvojitvi naslova vrnila v rodni kraj.

Ne le Lara, tudi njeni sovaščani so bili neznansko veseli, da je osvojila krono najlepše.
Ne le Lara, tudi njeni sovaščani so bili neznansko veseli, da je osvojila krono najlepše.

Lara je sicer še gimnazijka in je zelo vesela, da ji gredo v šoli, ki jo obiskuje, novogoriški gimnaziji, kar se tiče usklajevanja pouka in obveznosti najlepše Slovenke, zelo na roko. V prihodnosti si želi postati pravnica. Je srečno zaljubljena, a ne fanta ne družine ne želi izpostavljati javnosti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije