ZNANI V ZVEZDAH

Znani v zvezdah: Renee Zellweger

Objavljeno 20. februar 2020 13.00 | Posodobljeno 20. februar 2020 13.00 | Piše: Mateja Blažič Zemljič

Težave z moškimi, uspeh v karieri. 

FOTO: Toby Melville Reuters
Renée Zellweger je po ascendentu pridna in prizadevna devica, njen vladar Merkur je v trmastem, vztrajnem in stabilnem biku v 9. hiši tujine. Pa vendar ji stelij planetov v 1. hiši ves čas pretresa življenje, prinaša nomadski življenjski slog in preprečuje, da bi lahko pognala korenine in si ustvarila dom in družino.

Del stelija je nemirni Uran, planet sprememb, ki je hkrati vladar 6. hiše dela, kar pomeni, da sledi projektom, ki ji krojijo življenje. Če za bleščečo in uspešno kariero poskrbi aspektna konfiguracija zmaj, ki kaže velike talente in se veže prav na vrh hiše kariere, ima zasebno več težav. Predvsem njeno ljubezensko življenje je nakazano kot naporno. Ne le da je vladar hiše ljubezni hladni Saturn, zato v razmerja vstopa zadržano, stežka ter lahko spozna pravega šele pozneje v življenju, taisti strogi vladar karme je hkrati ob Soncu, zato so njeni moški lahko hladni, distancirani, avtoritativni, zapeti …

Vsekakor to ne prinaša prijetne in lahkotne zveze, ampak razmerje, v katerem je treba ves čas garati in se truditi. Nič ne pomaga tudi, da je vladar partnerske hiše v ribah in lahko partnerja še idealizira, ga ne vidi realno oz. on ni najbolj iskren z njo ali je že v osnovi tip zgubljenega umetnika, ki ima lahko tudi težave z opojnimi snovmi. Povrhu je še Venera, ki je sicer v drznem ognjenem ovnu, blizu Kirona, ki kaže bolečino, torej je lahko v ljubezni pogosto prizadeta in ranjena.

Vzrok za našteto je lahko tudi to, da ima severni karmični vozel v partnerski hiši, na zadnji stopinji rib. V preteklih življenjih je bila tako največkrat samska in osredotočena nase, zato se dvojine šele uči. Da je vozel na zadnji, najbolj duhovni stopinji zodiaka, pa nakazuje, da bi bila lahko rešitev v odnosu z duhovno ozaveščenim moškim.

Njena pr. Luna je pravkar vstopila v raka, čez dobrih šest let gre vanj še Sonce, kar pomeni, da bo vedno bolj čutila potrebo po pripadnosti, družini, domu, ustvarjanju varnega družinskega gnezda. Prehod pr. ascendenta v škorpijona čez nekaj let jo bo naredil bolj strastno, odločno in globoko ter ji prinesel več razgibanosti, sprememb in manj obstanka, po drugi pa spet povečano potrebo po tem, da uravnovesi kariero s stabilnim zasebnim življenjem.
image
Rojstna karta Renée Zellweger

Poslovno jo sicer čaka velik uspeh. Njen pr. vrh hiše kariere se letos premakne iz raka v leva, kar ji bo prineslo pomembne glavne vloge. Če je prej igrala čustvene, zmedene, labilne ženske, bo zdaj zasijala kot npr. Kleopatra ali kaj podobnega. Kljub hrepenenju, želji in potrebi po partnerju in domu, pa bo to še vedno prej boleča točka kot ne. Od poletja naprej je sicer z mrkom na Marsu, pr. Luno v sekstilu z Venero in tr. Uranom na njej spodbujena možnost nove romance. Tudi mrki na pr. Soncu od decembra naprej lahko prinesejo novega moškega. A ker sta se Sonce v Saturn ujela v dolgotrajno konjunkcijo, ji bo na koncu tudi ta afera prinesla razočaranje in grenkobo. Pod črto se žal pač ne moremo izogniti zgodbi svoje rojstne karte.
 
Deli s prijatelji