VELIKO DENARJA

Žene milijarderjev

Objavljeno 01. februar 2019 18.39 | Posodobljeno 01. februar 2019 18.39 | Piše: A. J.

Preskrbljene za vedno.

Pisateljica MacKenzie Bezos bo po ločitvi od milijarderja Jeffa Bezosa, s katerim nista podpisala predporočne pogodbe, postala peti najbogatejši človek na svetu.
Če si eden najbogatejših moških na svetu, je težko najti žensko svojih sanj, ki s teboj ne bo le zaradi denarja, sodeč po osebnih zgodbah milijarderjev, pa jo je prav tako težko tudi obdržati.
image
Starpress/WENN.com Pisateljica MacKenzie Bezos bo po ločitvi od milijarderja Jeffa Bezosa, s katerim nista podpisala predporočne pogodbe, postala peti najbogatejši človek na svetu.

Celo najbogatejši Zemljan Jeff Bezos, ki je do nedavnega veljal za srečno poročenega, je pred kratkim oznanil, da se ločuje od pisateljice MacKenzie Bezos, s katero sta bila skupaj 25 let.

Pariška pravljica

Čeprav se bogati moški pogosto gibljejo v visokih krogih, so zvezdnice življenjske sopotnice milijarderjev redkeje, kot bi si mislili. Ena od srečnic, ki jim je uspelo ne le ujeti, se zaljubiti v enega najbogatejših moških ter hkrati osvojiti njegovo srce, je igralka Salma Hayek. Po dolgoletnem neuspešnem iskanju pravega je moškega svojega življenja našla v podobi milijarderja Francoisa-Henrija Pinaulta.
image
Dave Bedrosian/Future Image/WENN Milijarder François-Henri Pinault in igralka Salma Hayek veljata za srečen in harmoničen par.

Par se je poročil leta 2009, dve leti po rojstvu hčerke Valentine. Večno zvestobo sta si prisegla na valentinovo v romantičnem Parizu. Salma in njen mož sta eden redkih parov z veliko razliko v številkah na bančnem računu, pri katerem se ni nikoli namigovalo na to, da bi ju povezoval le denar.

Ljubezen s fakultete

Pravijo, da so nekatere ljubezenske zveze sklenjene že v nebesih, in med pare z blagoslovom višjih sil bi prav lahko uvrstili Priscillo Chan in Marka Zuckerberga. Genialna hčerka beguncev iz Vietnama je svojega izbranca spoznala na fakulteti. Par sta postala, še preden se je uvrstil med najbogatejše na svetu, a kot je dejala Priscilla, ki ga je podpirala od vsega začetka, je vedno vedela, da mu bo uspelo.
image
Drew Altizer/WENN.com O iskreni ljubezni med Markom Zuckerbergom in Priscillo Chan, s katero sta se spoznala, še preden je postal bogat, ne dvomi nihče.

Par, ki ga druži bistroumnost, je skupaj prestal že tako slabe preizkušnje, kot so Priscillini trije splavi, in tudi lepe trenutke, kot je bilo rojstvo dveh hčera, Maxime in August, njuna zveza pa ostaja trdna ne glede na vse.

V zakon v zrelih letih

Ko se je modna oblikovalka Diane von Furstenberg pri 55 poročila z medijskim mogotcem Barryjem Dillerjem, je bila že slavna in ugledna, imela je plemiški naslov pa tudi denarja ji ni primanjkovalo. Po italijanskem princu Egonu, s katerim se je poročila pri 18 in ji je priskrbel delček naštetega, bi lahko ostala sama ali izbrala za moža kogarkoli, a srce jo je vodilo k uspešnemu poslovnežu in dobrodelnežu, ki je med drugim znan po tem, da pogosto javno kritizira predsednika Donalda Trumpa.
image
Adriana M. Barraza/WENN.com Barry Diller in Diane von Furstenberg sta se spoznala in zaljubila v jeseni življenja, ko sta bila že oba preskrbljena in uspešna.

Da sta si lahko prisegla večno zvestobo, se je morala 'najbolj tržno zanimiva ženska po Coco Chanel' odreči naslovu princesa, ki ga je dobila s prvim zakonom.

Zaljubljena sodelavca

Čeprav imajo Američani do ljubezni v službi mešana čustva (in pravila), se je ena najlepših ljubezenskih zgodb z milijarderjem v glavni vlogi pripetila prav na delovnem mestu. Nadarjena in bistra študentka Melinda je prvo zaposlitev dobila v podjetju Microsoft, kjer se je zanjo nemudoma ogrel generalni direktor Bill Gates. Čeprav je Melindi finančno padla sekira v med, ni nihče nikoli namigoval, da bi izbranca vzela zaradi denarja, saj ju z Billom druži toliko drugih reči.
image
WENN Melinda in Bill Gates sta drug v drugem našla sorodno dušo.

Oba sta bistra, nadarjena računalničarja, uspešni vodji in tudi navdušena filantropa, pri delu, ki ga opravljata, pa pogosto sodelujeta. Melinda se zadnja leta posveča predvsem njuni dobrodelni organizaciji Bill & Melinda Gates Foundation.
 
Zlomljena srca
Z milijarderji so se v preteklosti poparčkale številne zvezdnice, a se zveze niso obnesle. Mariah Carey je nekaj časa hodila z milijarderjem Jamesom Packerjem in se z njim leta 2016 celo zaročila, a sta po nekaj mesecih razdrla zaroko. Janet Jackson se je leta 2012 poročila s katarskim poslovnežem Wissamom Al Mano ter mu pri 50 letih rodila sina Eisso. Kljub otroku zakon ni trajal – leta 2017 se je razvedelo, da se ločujeta. Manekenka Stephanie Seymour, nekdanje dekle Axla Rosa (ta jo je po razhodu obtožil, da mu je ukradla nakit v vrednosti približno 90.000 evrov), je leta 2009 po skoraj 14 letih zakona oznanila, da se bo ločila od drugega moža, milijarderja Petra Branta, a sta težave nekako premagala.
Deli s prijatelji