DRUŽINSKO

Žena Borisa Cavazze pomoč išče pri domačih

Objavljeno 19. marec 2019 08.13 | Posodobljeno 19. marec 2019 08.13 | Piše: M. T.

Družinska akademija Benedetti-Cavazza.

Kseniji se bo v predavalnici kmalu pridružil njen Boris, takoj ko povsem okreva.
Mojstrica protokola in soproga našega cenjenega igralca zelo dobro ve, da je najbolje poiskati pomoč pri bližnjih in angažirati tiste, ki jim povsem zaupaš.
image
Kseniji se bo v predavalnici kmalu pridružil njen Boris, takoj ko povsem okreva.

Na njeni Akademiji za poslovni protokol se bosta tako kot predavatelja preizkusila njen mož Boris Cavazza in njegov sin Sebastian. Prvi mora najprej popolnoma okrevati, in ko bo dobil zeleno luč zdravstvene stroke, se bo z največjim veseljem podal v predavalnico.

Zato pa je v odlični pripravljenosti Sebastian, ki se je odlično odrezal pri podajanju svojih izkušenj. Sploh ženski del slušateljic je bil navdušen nad videnim in slišanim, Ksenija pa zadovoljna, da je izbrala odličnega gosta. Prišel je povsem nenapovedano in govoril o samozavesti, o čemer kot uspešen igralec zares veliko ve.
image
Sebastian kot najlepše darilo predvsem za študentke Akademije za poslovni protokol. foto Facebook

Da je prav on najboljša izbira, se strinjajo tudi njegovi stanovski kolegi, saj pravijo, da ni večjega presežka, kot če o samozavesti govori najbolj skromen človek.

Družinska akademija Benedetti-Cavazza se tako strmo vzpenja med bolj zaželene v deželi, kar niti ni tako nenavadno, ko pa imajo tako ugledne predavatelje.
 
Deli s prijatelji