OLIMPIJADA DRAGANA BULIČA

Vsaka štiri leta se pobrije na balin

Fotografija: V zadnji sivolasi različici Dragan Bulič zelo spominja na Seana Conneryja. Facebook
Odpri galerijo
V zadnji sivolasi različici Dragan Bulič zelo spominja na Seana Conneryja. Facebook

Glasbenega urednika Dragana Buliča kot zapriseženega rockerja vedno srečamo s prepoznavnimi dolgimi lasmi – no, skoraj vedno. Vsaka štiri leta se namreč zgodi poseben dogodek, ko usodo svoje grive prepusti na milost in nemilost rokam svoje frizerke Jelke Horvat, sicer babice priljubljene mlade pevke Ines Erbus.

In Horvatova, ki za njegovo pričesko skrbi že leta, takrat ve, da ne bo posegla le po škarjah, ampak kar po strojčku – in ga pobrila na balin. »To je moja olimpijada,« nam je zaupal Bulič, ki nas je z novim videzom spomnil na oskarjevca Seana Conneryja, zato smo ga povprašali, kaj pravi o primerjavi.

HOLLYWOOD - JUNE 07:  Actor Sean Connery arrives to the 35th AFI Life Achievement Award tribute to Al Pacino held at the Kodak Theatre on June 7, 2007 in Hollywood, California.  (Photo by Stephen Shugerman/Getty Images for AFI)
HOLLYWOOD - JUNE 07: Actor Sean Connery arrives to the 35th AFI Life Achievement Award tribute to Al Pacino held at the Kodak Theatre on June 7, 2007 in Hollywood, California. (Photo by Stephen Shugerman/Getty Images for AFI)

»Tudi moja mama je vedno tako rekla,« se je spomnil, sam pa je v sebi prepoznal še podobnost z britanskim glasbenikom. »S Petrom Gabrielom sva kot brata,« je dejal glasbeni maček, ki tradicijo gole glave ohranja že več kot 20 let. In tudi ob tokratnem 69. rojstnem dnevu, ki ga je praznoval 22. julija, je zavel svež veter, ki je poskrbel, da bo v sedemdeseta zakorakal še bolj šarmanten.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije