DEDEK

Vnuki ga kličejo po imenu

Objavljeno 08. januar 2019 20.22 | Posodobljeno 08. januar 2019 20.27 | Piše: S. J.

Petkratni dedek Zoran Predin.

»Prav vsi mladi starši so se izkazali za odlične mamice in očije, kar pomeni, da sem dobro opravil svojo starševsko vlogo,« pravi glasbenik.
Letošnji božič si bodo pri Predinovih zapomnili za vedno, odslej ga bodo namreč slavili dvojno – kot praznik in rojstni dan male Nie. Natanko 25. decembra je namreč Zoranova edina hčerka Zarja prvič postala mamica, hčerke pa se je razveselil tudi njen metalec Gianni Popovski.
image
»Prav vsi mladi starši so se izkazali za odlične mamice in očije, kar pomeni, da sem dobro opravil svojo starševsko vlogo,« pravi glasbenik.

»Veselo pričakovanje je vedno prepleteno s skrbjo, da bo porod potekal v redu, brez zapletov in da bodo malčki zdravi,« nam je zaupal ponosni dedek. Medtem ko ima Zoran štiri sinove in samo eno hčerko, pa je razmerje po spolu pri vnukih ravno obratno – Zarja in starejša sinova Rok in Andrej (vsi iz Zoranovega prvega zakona) imajo namreč skupno štiri deklice in enega fantka. »Moje štiri vnukinje in vnuk so zelo samosvoji in vsak je nekaj posebnega. Vsak je moj na svoj način,« pravi Zoran, ki ga vnuki kličejo kar po imenu.
Prvi poljub za Nio.


»Kličejo me Zoran, kar mi je tudi najbolj všeč. Kakšen deda sem, pa je seveda vprašanje za moje otroke in vnuke. Za zdaj še ni bilo reklamacij,« pravi veseli glasbenik. 
Deli s prijatelji