NEKAJ SKUPNEGA

Veste, kaj imata skupnega Karl Erjavec in Jasna Kuljaj?

Tako različna, a hkrati tako podobna.
Fotografija: Karel Erjavec,volilni štab Desus Ljubljana 3.6.2018
[desus,volitve,karl erjavec]
Odpri galerijo
Karel Erjavec,volilni štab Desus Ljubljana 3.6.2018 [desus,volitve,karl erjavec]

Voditeljica Jasna Kuljaj in politični veljak Karl Erjavec sta nam ob svojih novih funkcijah, ki se od preteklih v resnici skoraj ne razlikujeta, dala idejo za prikupno primerjavo.

Karl Erjavec - Desus 07.maja 2018
Karl Erjavec - Desus 07.maja 2018

Oba namreč iznajdljivo kolobarita, le da vsak na svojem področju. Prvi obraz stranke upokojencev se je v svoji karieri preizkusil v vodenju številnih ministrstev, od obrambnega, za okolje in prostor, do zunanjega, in po letih intenzivnega kroženja je letos vnovič pristal – na obrambnem.

Karl in Jasna sta nepremagljiva, a vsak na svojem področju. Ona briljira v resničnostnih programih, on pa dominira na ministrskih stolčkih.
Karl in Jasna sta nepremagljiva, a vsak na svojem področju. Ona briljira v resničnostnih programih, on pa dominira na ministrskih stolčkih.

V televizijskih vodah je po spretnem menjavanju voditeljskih stolčkov na Planet TV nekakšen Karl Erjavec prav Kuljajeva, ki se je prejšnji teden predstavila – v še enem resničnostnem šovu. Od prestopa z nacionalke pa vse do danes se je spopadla že s številnimi: začela je s Kmetijo, in to brez cenzure, nadaljevala s srednjeveškim formatom Bilo je nekoč, se potila Od težaka do junaka v The Biggest Loser Slovenija in se navduševala nad Novo zvezdo Slovenije.

Domen Kumer in Jasna Kuljaj
Domen Kumer in Jasna Kuljaj

Zdaj je pred njo še en izziv, prežet z alkoholnimi hlapi in ponočevanjem v Baru, ki je že odprl svoja vrata sredi Ljubljane. Prepričani smo, da bo tudi tokrat, čeprav se je oborožila s sovoditeljem Domnom Kumrom, imela glavno besedo in se ji bo moral pevec hitro prilagoditi, saj se je z izkušnjami zadnjih let prelevila v eno največjih poznavalk resničnostnih šovov pri nas.

Morda pa se ji za točilnim pultom oranžnega gostinskega lokala kmalu pridruži še kolega Erjavec, da nazdravita podobni usodi, spretnemu kroženju in si izmenjata nekaj vtisov z novega, starega delovnega mesta.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije