SRČNI RENE MLEKUŽ

Vabi na 4. Grubin memorial

Letos bo tekmovanje z druženjem v petek, 8. marca, ob 17. uri, v Kranjski Gori, kjer se bo mogoče pomeriti v vseh starostnih kategorijah, hkrati pa boste dobrodelni.
Fotografija: Rene Mlekuž bo na letošnjem memorialu smučal z že 5-letnim Dragovim sinom Maksom Grubelnikom. Foto: Mediaspeed
Odpri galerijo
Rene Mlekuž bo na letošnjem memorialu smučal z že 5-letnim Dragovim sinom Maksom Grubelnikom. Foto: Mediaspeed

Nekdanji smučar Rene Mlekuž po novem, kot številni uspešni poslovneži, spet vstaja ob 5. uri in se vsak dan zelo zgodaj odpravi tudi na fitnes. To mu da potrebno energijo za nov dan. Te dni je še v zadnjih pripravah na tokrat že 4. Grubin memorial, dobrodelni veleslalom, s katerim ohranja spomin na tragično preminulega reprezentančnega kolega Draga Grubelnika, s katerim sta bila kot brata. Letos bo tekmovanje z druženjem v petek, 8. marca, ob 17. uri, v Kranjski Gori, kjer se bo mogoče pomeriti v vseh starostnih kategorijah, hkrati pa boste dobrodelni. Celotni izkupiček od startnin bodo namreč letos namenili družini iz Slovenske Bistrice, ki živi v težkih razmerah. Tekmovanju bo sledil še koncert z druženjem, nastopili pa bodo King Foo, Grega Skočir, Matjaž Jelen, Samuel Lukas, Nipke in Rok Ferengja. Prijave so še možne na www.grubinmemorial.si.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije