MAMI

V trenutku se je zaljubila vanj

Objavljeno 06. marec 2019 21.49 | Posodobljeno 06. marec 2019 21.49 | Piše: K. P.

Mlada mamica Mina Lavtižar.

Prevčeva se strinjata, da ob rojstvu otroka ni nič predvidljivo in da je izkušnja vsake družine edinstvena.
Vsi starši so pred rojstvom otroka polni pričakovanj, nekateri tudi zaskrbljeni, ali bo vse potekalo, kot mora. A mlada mamica Mina Lavtižar, partnerica skakalca Petra Prevca, je na nedavnem dogodku priznala, da ni imela teh strahov.
image
Prevčeva se strinjata, da ob rojstvu otroka ni nič predvidljivo in da je izkušnja vsake družine edinstvena.

»Presenetila sem se le, ker sem mislila, da se bom, takoj ko bom dobila otroka v roke, zjokala od sreče, pa se nisem,« je razkrila in hitro dodala, da se je v njunega Ludvika v trenutku zaljubila. Da bi mladi starši raje kot vprašanja in skrbi že pred rojstvom svojih nadobudnežev dobili čim več odgovorov, sta moči združila Zavarovalnica Triglav in ljubljanski UKC ter ustvarila priročnik Mami! Oči!, ki so ga s svojimi izkušnjami podprli številni slavni mamice in očki.

Med njimi je bil tudi Jernej Damjan, ki se je v vlogi voditelja spomnil zanimivih trenutkov s svojo hčerko Niki. »Čeprav sem v vlogi očka šele nekaj mesecev in mladim staršem ne morem še kaj dosti svetovati, mislim, da se je predvsem treba prepustiti dogodkom in uživati v njih,« pa je prek videa modro pripomnil Prevc, ki se trenutno pripravlja na svetovno prvenstvo v avstrijskem Seefeldu. 
Deli s prijatelji