NOVA

V novo leto z novo podobo

Skrivnostna Alya.
Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Priljubljena pevka Alya od nekdaj rada eksperimentira z videzom, in ker se ženske ob pomembnih življenjskih prelomnicah pogosto odločamo za drastične spremembe, smo o tem povprašali tudi njo. »Pri meni so spremembe edina stalnica in v tem uživam. Vsako obdobje prinese kaj novega, sicer mi hitro postane dolgčas,« pravi glasbenica, ki veliko spremembo napoveduje tudi v novem letu.
ni podpisa
ni podpisa

»Popolnoma vas bom presenetila, tako glasbeno kot stilsko,« razkriva, a hkrati ostaja skrivnostna. Morda pa se bo iz svetlolaske prelevila v temnolasko! Na resnico bo treba počakati, kot tudi na nov album, ki ga s producentom Dejanom Radičevičem pravkar končujeta v studiu in bo izšel februarja.


»Z vsako ploščo se zgodi sprememba, saj kot izvajalec vedno napreduješ, se kaj novega naučiš in tako rasteš tudi kot človek. Predvsem pa se vedno rada poslušam in tudi tokrat ni drugače. Plošča bo zelo zanimiva, saj bo bolj organska in širša, kot ste bili vajeni,« napoveduje Alya, ki bo za silvestrovo nastopila na Krvavcu.
ni podpisa
ni podpisa

»Upam le, da bo sneg pobelil pobočja, da bo vse tako čarobno, kot na ta dan mora biti,« sklene. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije