POROKA

Usodna ljubezen končno dobila pečat

Objavljeno 06. december 2018 10.22 | Posodobljeno 06. december 2018 10.22 | Piše: K. P., A. J.

Mladoporočenca Nina in Klemen.

Klemen in Nina skupaj igrata tudi v predstavi Visoška kronika, ki jo bo 18. decembra mogoče videti na odru ljubljanske Drame.
Pred dvema tednoma je v Stični, rojstnem kraju Klemna Janežiča, ponosno stal mlaj, prejšnjo soboto pa je Klemen že ponosno stal ob svoji nevesti. Že od lani se je šušljalo, da je Nini Ivanišin, s katero sta do ušes zaljubljena že nekaj let, skupaj pa sta zaigrala tudi v seriji Usodno vino, nataknil zaročni prstan, zdaj pa je parček ljubezen tudi uradno potrdil pred matičarjem. Igralca, ki na odru SNG Drame pogosto razgaljata svojo dušo in telo, zelo skrbno varujeta zasebnost. O poroki nam tudi Klemen, ki smo ga poklicali, ni želel ničesar razkriti.
image
Klemen in Nina skupaj igrata tudi v predstavi Visoška kronika, ki jo bo 18. decembra mogoče videti na odru ljubljanske Drame.

»To je samo za naju,« je dejal. Nam je pa uspelo izvedeti, da so se romantičnega obreda udeležili le njuni najtesnejši prijatelji in sorodniki. Svate je parček tudi zaprosil, naj fotografij s poroke in slavja, ki je sledilo, ne delijo z javnostjo, je pa Klemen ponosno delil fotografijo s svoje fantovščine, na kateri so ga presenetili sokrajani.
»To je samo za naju!«

»Dragi moji vsi, ki ste bili. Lepi ste. Nori ste. Noro lepi. Hvala Stiški godbi in Stiškim fantom – kralji ste! Rad vas imam. Vse! Aja, pa najlepši mlaj. Sploh,« se je veselil. Mi pa dodajamo še, naj njuna zastava večno plapola v vetru ljubezni.
Deli s prijatelji