NAPAKE

Ukrivljeni prsti, brazgotine in štrleča ušesa

Zvezdniki z napako
Fotografija: Ste opazili, da Whoopi Goldberg nima obrvi?
Odpri galerijo
Ste opazili, da Whoopi Goldberg nima obrvi?

Vsi zvezdniki in zvezdnice se ne morejo pohvaliti s popolnim videzom, nekateri imajo celo lepotne napake, ki bi marsikoga odvrnile od tega, da bi se postavil pred kamero. Izbrali smo nekaj znanih obrazov, ki dokazujejo, da so bolj kot lepota tudi v Hollywoodu pomembne volja, nadarjenost in karizma.

Slonček Dumbo

Se že vse življenje sramujete svojih štrlečih ušes? Dobro si oglejte ušesa Kate Hudson. Čeprav ima zvezdnica dovolj denarja, da bi napako lahko odpravila s pomočjo plastičnih kirurgov, ji to ne pride na misel.

Kate Hudson štrlečih ušes ne zakriva.
Kate Hudson štrlečih ušes ne zakriva.

Še več, hči Goldie Hawn svoje telesne posebnosti ne skriva pod dolgimi lasmi, kot to počnejo mnogi, pač pa štrleča ušesa ponosno razkazuje.

Zajčja ustnica

Igralec z osupljivimi modro-zelenimi očmi se je rodil z zajčjo ustnico. Operacija v zgodnjem otroštvu mu je pustila brazgotino nad ustnicami, ki se dobro vidi še danes. A ta lepotna napaka Joaquinu Phoenixu ni preprečila bleščeče kariere. Eden najuspešnejših hollywoodskih igralcev se ima angažmaju za številne zanimive vloge poleg svoje nadarjenosti zahvaliti tudi neobičajnemu videzu.

Ukrivljen mezinec

Dobitnik dveh oskarjev Denzel Washington ni brez napak. V mladih letih si je med športnim udejstvovanjem zlomil mezinec na desni roki.

Mezinec Denzla Washingtona štrli proč od drugih prstov.
Mezinec Denzla Washingtona štrli proč od drugih prstov.

Ker ni pravočasno obiskal zdravnika, je ta prst vse do danes nekoliko ukrivljen in odmaknjen od preostalih. A le koga bi pri nadarjenem igralcu zmotila takšna malenkost?

Posledica petk

Lepa igralka je pred kamero videti popolna, če jo snemalec le ne ujame v stopala. Kot številne ženske se tudi Jennifer Garner spopada s posledicami nošenja visokih petk, zaradi neudobne obutve ima namreč mezinec na desni nogi ukrivljen čez prstanec. A igralka se zaradi napake ne obremenjuje in kljub hibi pogosto nosi sandale ali natikače.

Otroška poškodba

Ko je bila stara pet let, si je Kylie Jenner med igro s sestro na kovinskem zatiču železne ograje poškodovala nogo. Po dogodku ji je na levi nogi ostala brazgotina, ki se dobro vidi še danes.

Kylie Jenner ima na nogi veliko brazgotino.
Kylie Jenner ima na nogi veliko brazgotino.

Petična lastnica znamke kozmetike in resničnostna zvezdnica bi se lahko že zdavnaj zatekla k lepotnim kirurgom in odpravila to lepotno napako, a ji ni do tega. Poškodovanega mesta tudi ne skriva, v ultra minikrilih, ki jih rada nosi, jo pogosto razkazuje.

Obrite obrvi

Ste ob pogledu na Whoopi Goldberg opazili kaj nenavadnega? Zvezdnica namreč nima obrvi. Ob neki priložnosti si jih je obrila, ko pa so dlačice znova zrasle, jo je tako pikalo in bolelo, da se je odločila, da jih bo brila še naprej.

Konjski napad

Zvezdnica Velikih pokovcev ima brazgotino na levi nogi. Leta 2010 ji je na tečaju jahanja na nogo skočil konj. Igralko so nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili večkratni zlom. Da bi stabilizirali okončino, so zdravniki Kaley Cuoco vstavili dve jekleni palici, operacija pa je za seboj pustila opazno brazgotino.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije