PREMOČENA

Ujeta v kitajski nevihti

Objavljeno 29. julij 2019 12.22 | Posodobljeno 29. julij 2019 12.28 | Piše: M. T.

Premočena Nuška Drašček.

Čeprav je bila premočena do kosti, ji je Kitajska ostala v lepem spominu.
Gostovanje v kitajskem mestu Šenzen si bo Nuška Drašček dobro zapomnila. Na festival Belt&Road jo je povabil naš virtuoz Rok Golob, ki je poleg operne pevke s sabo vzel še Majo Keuc, Tomija Megliča, svojo skupino King Foo ter dvojec Murat & Jose.
image
Čeprav je bila premočena do kosti, ji je Kitajska ostala v lepem spominu.

Ekipa se je odlično ujela in ob spremljavi tamkajšnjega simfoničnega orkestra priredila pravo poslastico za ušesa. Precej zanimiva sta bila tudi kulinarična izkušnja ter ogled mesta, ženski del odprave pa je neizmerno užival v orjaškem nakupovalnem središču. Nuška se je v njem zadržala malce dlje, in ko se je želela vrniti v hotel, jo je ujela huda nevihta.

»Toliko dežja v tako kratkem času še nisem doživela. Razdalja je bila precej kratka, zato se nisem obotavljala, ampak se hitro pokrila s pelerino in oddrvela proti cilju. Ko sem prišla pred hotel, pa me je čakalo pravo malo jezero, in čeprav sem vedela, da bom mokra kot cucek, sem si oddahnila, da mi ni bilo treba plavati,« se je nasmehnila ob pripovedovanju in privila, da je bila premočena do kolen, zato je kavbojke in čevlje kar zavrgla.

Na srečo ji nevihta ni pokvarila vtisa, saj je doživela nekaj zares čudovitih trenutkov in uživala v izbrani družbi slovenskih ustvarjalcev.
 
Deli s prijatelji