DOBRA VILA

Ti si kreator svojega življenja

Objavljeno 18. februar 2020 20.00 | Posodobljeno 18. februar 2020 20.00 | Piše: Novice

Ljudje velikokrat poskusijo iti v svojo notranjost, ampak to boli, in se kaj hitro začnejo ukvarjati s partnerji, taščami, prijatelji, sodelavci.

Maja Debevc. FOTO: Tanja Zrinsky
Vse ste sami ustvarili, pa če si to že želite priznati ali ne. Vse je samo kombinacija različnih odločitev v življenju. Jaz vem, da ste to slišali že več kot stokrat. Če berete moje knjige ali spremljate videovsebine na facebooku in youtubu, potem še večkrat. Ampak ali to res čutite in delujete v skladu s tem? Vidite? V tej kolumni vas želim prebuditi iz zimskega spanja. Na neki ravni razumete stvari, vendar jih po drugi strani ne živite. Duhovnost oziroma prebujenje pa je povezano z dejanji in vibracijo, ki jo oddajate. Torej teorija ne pomaga kaj dosti, pomembni so misli in občutki. Pa smo spet pri osnovah, ki sploh niso osnove.
Prav nasmejala sem se, ko mi je nekoč dekle na readingu reklo: »Oh, jaz sem te osnove že prerasla. Maja, napiši še kaj novega. Misli in občutke že res obvladam, pa zakon privlačnosti tudi.« V naslednji sapi pa mi je povedala, da ne mara svoje tašče, ker je vzgojila maminega sinčka in njen mož ni moški, ampak fantek. Potem je še vprašala, kako naj se začne imeti bolj rada. Smešno, kajne? Mi sploh ni treba napisati nekaj vrstic, ste že sami dojeli bistvo, kajne?

Prebujenje je res prebujenje. In lahko si rahlo prebujen, lahko pa misliš, da si se začel prebujati, pa še vstal nisi iz postelje. Seveda si lahko tudi zelo prebujen, razsvetljen. Pred nekaj dnevi sem končala predavanje o partnerskih odnosih. Z nekaterimi dekleti delam že 10 let. In lahko vam povem, da so po 10 letih ugotovile, da so še vedno v okolici. Ampak spoznale so, da so v okolici, zdaj bodo lahko šle šele v notranjost.

Velikokrat mi ljudje rečejo, zakaj jim ne povem, da so v okolici. Mislite, da jim ne? Oh, kako velikokrat to povem. Samo ljudje me ne slišijo. Pa veste, zakaj ne? Ker se ljudje v resnici ne želijo prebuditi. Ker ko spoznaš, da si v okolici, se resnično delo šele začne. Takrat šele začne boleti. Seveda ljudje velikokrat poskusijo iti v svojo notranjost, ampak to boli, in se kaj hitro obrnejo navzven in se začnejo ukvarjati s partnerji, taščami, prijatelji, sodelavci. Mnogi mi po prebuditvi rečejo: »Vau, Maja, to si pa prvič tako dobro povedala.« Ne, dragi moji, jaz to govorim že 10 let v vseh svojih knjigah in videovsebinah, samo videli niste, ker niste bili pripravljeni!
Deli s prijatelji