LJUBKA MAČKA

FOTO: Tara po razhodu s Tomijem samska, a ne osamljena

Objavljeno 06. januar 2019 17.22 | Posodobljeno 06. januar 2019 18.36 | Piše: U. J.

Prelomno leto Tare Zupančič.

Tara Zupančič je znova samska, po treh letih ljubezni sta se s Tomijem Megličem razšla.
Lepa voditeljica Tara Zupančič je v preteklem letu doživela veliko prelomnih trenutkov, zadnji med njimi je bil žal eden najbolj žalostnih. Tara, ki si je z ljubljenim Tomijem Megličem, pevcem Siddharte, delila tudi dom, je namreč spet samska. Povedala je, da sta prišla do točke, ko sta morala drug drugega spustiti in iti vsak svojo pot.
image
Tara Zupančič je znova samska, po treh letih ljubezni sta se s Tomijem Megličem razšla.

»S Tomijem nisva več skupaj, čeprav sva tako kot vsi, ki si delijo življenja, dolgo časa mislila, da bo to držalo za zmeraj,« je žalostno priznala za 24ur.com​. Tara se je zelo dobro razumela tudi s Tomijevima otrokoma iz prejšnjega razmerja in voditeljica pravi, da njuna vez vseeno ostaja močna, predvsem zaradi spoštovanja in ljubezni, ki sta si jo v teh letih delila.
»Dolgo sem mislila, da bo to držalo za zmeraj.«


Konec novembra smo v Suzy pisali o Tarinem dobrodelnem mačjem koledarju in takrat nam je priznala, da je ljubka mačka v njeno življenje prišla pred dvema mesecema, v trenutku, ko jo je ravno najbolj potrebovala. »Aurora se uleže na moje srce, če čuti, da sem žalostna,« nam je zaupala. Kdo ve, kaj je že septembra začutila lepa Aurora, mi smo veseli, da ima Tara tako prijazno prijateljico, ki ji bo pomagala skozi težke trenutke. 
Deli s prijatelji