KONEC SNEMANJA

Solzavo slovo Reke ljubezni

Objavljeno 13. maj 2019 14.38 | Posodobljeno 13. maj 2019 14.38 | Piše: M. T.

Podrli so jim dom.

Tadej je po zadnji posneti sceni obiskal Laro v Trstu, da sta skupaj nazdravila koncu čudovite zgodbe, ki ju je izstrelila med zvezdnike.
Večletna snemanja televizijskih serij puščajo globoke sledi. Nanje se ne navežejo le gledalci, pač pa tudi igralci in člani produkcijske ekipe, ki vsak dan ustvarjajo nadaljevanja. Tako so pred kratkim posneli še zadnji prizor Reke ljubezni, ki je sprožil val čustvenih odzivov – nekateri glavni liki so komaj zadrževali solze, drugi so ob koncu enega najlepših obdobij v svoji karieri dobesedno hlipali, predvsem pa so se vsi strinjali, da so postali velika, srečna družina. Največ žalosti je povzročilo podiranje kulis, njihovih domov, čeprav so vedeli, da se bo to zgodilo, jih je namreč presenetilo in le stežka so se poslovili od prostorov, v katerih so preživeli skoraj več časa kot v lastnih hišah in stanovanjih.


Marsikdo je želel spraviti kakšen predmet za spomin, a so bili prepozni in s cmokom v grlu so pogledovali proti praznemu hangarju, kjer je še pred kratkim stala znana scena iz nadaljevanke. Zdaj so na vrsti novi podvigi, ker se bodo nekateri igralci družili tudi v prihajajoči nadaljevanki, pa je bilo zanje slovo za odtenek manj boleče. Čez Reko ljubezni bodo na Pop TV zgradili Najine mostove, ki bodo na sceno izstrelili nova zvezdnika. Mi pa si lahko samo želimo, da bosta tako simpatična ter priljubljena, kot sta Lara Komar in Tadej Pišek.
Deli s prijatelji