V UNIFORMI

Slovenski vojaki opravili letno usposabljanje

Športniki v uniformi.
Fotografija: Med Ano Bucik, Urško Poje, Andrejo Leški in Katjo Kadič sta se skrila biatlonec Miha Dovžan in atlet Luka Janežič. foto Instagram
Odpri galerijo
Med Ano Bucik, Urško Poje, Andrejo Leški in Katjo Kadič sta se skrila biatlonec Miha Dovžan in atlet Luka Janežič. foto Instagram

Po naporni tekmovalni sezoni so se športniki, ki so sicer zaposleni v Slovenski vojski, zbrali na rednem vojaškem usposabljanju. Urjenje je minilo v precej sproščenem in zabavnem duhu, saj so vožnjo s tankom izkoristili tudi za nabiranje fotografskega materiala.

Tega so navdušeno delili na družabnem omrežju, da bi se pohvalili, kako prikupni so videti v uniformah. Fantje in dekleta iz različnih disciplin so zelo uživali v druženju in spoznavanju ravnanja z bojno opremo, predvsem pa so se odklopili od vsakodnevnih treningov.

Smo postavni, mar ne, je oboževalke izzval Štefan Hadalin, ki je takole poziral s svojimi kolegi. foto Facebook
Smo postavni, mar ne, je oboževalke izzval Štefan Hadalin, ki je takole poziral s svojimi kolegi. foto Facebook

Najbolje zastopani so bili zimski športniki, od katerih je bil v ospredju bradati Filip Flisar. Šale mu je pomagal zbijati letošnji dobitnik kolajne na svetovnem smučarskem prvenstvu Štefan Hadalin, ki ni skrival navdušenja nad pripravami v odlični ekipi.

Zaupali so nam nekaj fotografskih utrinkov urjenja, med katerim so se kopali v soncu, se potili pod vojaško opravo in se preizkusili v poziranju med vožnjo oklepnikov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije