MAJA ŠTAMOL ČEZ LUŽO

Slovenka uresničila ameriške sanje

Objavljeno 03. april 2019 21.40 | Posodobljeno 03. april 2019 16.01 | Piše: B. Z.

Prejšnji konec tedna je skupaj z možem Stanetom odpotovala v Washington, kjer je potekalo prav posebno srečanje, ki združuje diplomacijo in modo.

Maja je navdušila v Washingtonu. FOTO: osebni arhiv
Da se zarečenega kruha največ poje, je na svoji koži izkusila tudi modna oblikovalka Maja Štamol Droljc. »Pred časom sem bila odločena, da me ne bo nikoli vleklo v tiste kraje. Pa vendar mi je usoda za rojstni dan moje blagovne znamke naložila izziv, ki sem ga z veseljem sprejela,« je povedala. Minuli konec tedna je skupaj z možem Stanetom odpotovala v Washington, kjer je potekalo prav posebno srečanje, ki združuje diplomacijo in modo.

V prestižni palači v središču ameriške prestolnice, The Perry Belmont House, se je zbralo okrog dvesto povabljencev iz sveta filma, televizije, mode in politike, Maja pa je na dogodku predstavila svojo zadnjo modno kolekcijo za pomlad in poletje, ki jo je poimenovala Identity. »Pot je cilj in moja pot je zelo lepa in vznemirljiva. Naj traja!« pravi oblikovalka, ki je vesela, da je po desetletjih uspešne kariere požela aplavz tudi čez lužo.

 
Deli s prijatelji