DRUŽINSKO ŽIVLJENJE

Skrivno življenje Luke Basija: postal je očka

Objavljeno 11. januar 2019 19.19 | Posodobljeno 11. januar 2019 19.19 | Piše: B.Z.

Korošec Matej Prikeržnik je svojo srečo in željo po prepoznavnosti pred leti pokazal v šovu Slovenija ima talent, nato pa so postali njegovi karierni apetiti čedalje večji. Hrvaški pevec Jole, s katerim sta skupaj posnela tudi pesem, mu je dal vzdevek Luka Basi. Z njim osvaja nove oboževalke po Sloveniji in na Hrvaškem. Kjerkoli se pojavi, povzroči pravo navdušenje.

Javna skrivnost je, da Luka Basi ni samski. Že nekaj časa je srečen v objemu lepe Korošice Nastje Gabor, ki je tudi glasbenica.
Jole in Luka sta si podobna v ljubezni do glasbe, a med njima vlada pomembna razlika – Hrvat rad pokaže svojo ženo Ano in njune tri ljubke hčerke, Korošec, ki poje v hrvaščini, pa naj bi bil samski, vendar že vsi šepetajo o njegovi lepi izvoljenki Nastji Gabor, s katero sta nedavno povila ljubkega fantka Taia.
image
Nastja Gabor je na Slovenski popevki nastopila s precej zaobljenim trebuhom.

Luka je pravi moški s temperamentom. Razdaja se na odru, skrbno pa varuje svojo zasebnost, saj želi dajati vtis zaželenega samskega moškega, ki na koncertih poskrbi za pravo navdušenje med oboževalkami. A je tudi on krvav pod kožo in mu je v dvoje lepše, kot če bi bil sam. Tako se je pred časom zaljubil v lepo Korošico Nastjo, 23-letno študentko socialne pedagogike in simpatično svetlolasko, ki se je na zadnji Slovenski popevki predstavila z zaobljenim trebuščkom.
image
Javna skrivnost je, da Luka Basi ni samski. Že nekaj časa je srečen v objemu lepe Korošice Nastje Gabor, ki je tudi glasbenica.

Luka in Nastja sta bila že takrat v veselem pričakovanju. Kot je povedala pevka, je bila nosečnost zanjo eno izmed lepših obdobij v življenju, a tudi malce naporno, vendar je bilo veselje ob pričakovanju dojenčka, ki je rasel pod njenim srcem, večje od nosečniških težav. Očka in mamica sta se na prihod novega družinskega člana že lani temeljito pripravila, nakupila sta posteljico, previjalno mizo in ostalo opremo, se iz knjig in pogovorov s prijatelji temeljito poučila o prvih dnevih in mesecih z novorojenčkom. Med decembrskimi prazniki, ko imajo glasbeniki običajno največ dela, je imela Nastja še eno sladko skrb – čakanje, kdaj bo treba v porodnišnico.
Mamica in sin sta drugega januarja že zapustila porodnišnico.


A tudi to je minilo, porod je potekal brez zapletov in Nastja je rodila čudovitega zdravega fantka, ki sta mu s ponosnim očkom nadela kratko in moderno ime – Tai (nekoliko večjega Taia ima tudi Nastjina pevska kolegica Pika Božič). Mamica in sin sta drugega januarja že zapustila porodnišnico in odšla v topel dom. Tai bo nedvomno srečen dojenček, saj mu bosta uspavanke pela kar dva glasbenika. Vsem trem želimo veliko veselja in seveda tudi čim več prespanih noči.

 
Deli s prijatelji