DRUŽINA

Skrita želja Isaaca Palme

Objavljeno 07. avgust 2018 15.22 | Posodobljeno 07. avgust 2018 15.22 | Piše: A. K.
Želi, da bi vsi prišli v Slovenijo. 
Oddaja Slovenija ima talent je njegovo življenje obrnila na glavo.
Mladega pevca Isaaca Palmo je pred nekaj leti iz rodne Argentine v Slovenijo pripeljala ljubezen. Za sabo je pustil vse, v naši podalpski deželici obrnil nov list in se poročil s postavno svetlolasko Patricijo. 
image
S Patricijo sta se spoznala leta 2014 in med njima je hitro preskočila iskrica.

Pred dvema letoma je stopil še na oder talentov, ki ga je izstrelil med najbolj zaželene moške vokaliste na slovenski glasbeni sceni, zdaj pa živi svoje sanje. Kljub vsemu lepemu, kar ga je doletelo v zadnjih letih, pa so bili novi začetki težki, tudi domačim je s težkim srcem pomahal v slovo. A Isaac nam je zaupal, da je kljub več tisoč kilometrom, ki jih ločijo, s svojo družino v Argentini izjemno povezan. »Starši so ves čas z menoj. Pogosto se slišimo po telefonu in prek spleta, saj jih pridno obveščam o svojih nastopih in projektih. Njihovo mnenje mi veliko pomeni, in čeprav ne razumejo slovensko, radi pokomentirajo moje delo,« nam zaupa Isaac, ki je prepričan, da sta oče in mati ponosna nanj. »Verjamem, da sta srečna, saj vesta, da živim svoje sanje, in starši si za svoje otroke zagotovo želijo, da bi uresničili to, o čemer so vedno sanjali,« doda 27-letni pevec, ki je lani s svojo Patricijo po dolgem času obiskal domovino, vnovični obisk Argentine pa načrtujeta tudi za prihodnje leto. »Letos mi delo dopusta žal ne dopušča,« pravi simpatični pevec, ki nam zaupa, da ga družina v Sloveniji še ni obiskala, si pa sam tega srčno želi. »Obisk načrtujejo in vsi si želimo, da se nam bo kmalu uspelo znova dobiti!« Isaacova družina je zelo velika, še izvemo. »Imam tri sestre, enega brata in kar 34 bratrancev in sestričen. Zelo smo povezani in naša ljubezen je tako velika, kakor smo številni mi, ki to družino sestavljamo,« doda ljubeče.
»Imam tri sestre, enega brata in kar 34 bratrancev in sestričen.«

Kariera da, otroci (še) ne

image
Njegova velika argentinska družina.
Na vprašanje, ali mogoče tudi s Patricijo že načrtujeta otroke, odgovori: »Zagotovo bo prišel dan, ko bom tudi jaz načrtoval svojo družinico. A v tem trenutku se povsem posvečam karieri in diham za čudovito glasbo, ki jo še želim dati Slovencem.« Njegovim projektom ni videti konca in vesel je, da je tako. »V življenju človek nikoli ne dela s težkim srcem, če ob tem uživa in počne to, kar ga najbolj veseli,« pravi Isaac, ki je pred kratkim z nekdanjimi tekmovalci oddaje Slovenija ima talent posnel videospot za pesem Vroče, zdaj pa tudi sam pripravlja pesem, ki jo bomo lahko na radijskih valovih slišali avgusta. »Hkrati imam veliko nastopov in vaj z bendom, zato lahko rečem, da je moje poletje izredno glasbeno obarvano,« pove v smehu.

Pravzaprav je njegov urnik tako zelo natrpan, da si s Patricijo letos še nista privoščila pravega dopusta. »Na hrvaško obalo sva pobegnila za tri dni in je bil najin dopust kratek, a sladek, nato pa sem že moral pohiteti domov.« Kljub temu pa upa, da si bosta pred iztekom poletja privoščila še kakšen dan oddiha ob poslušanju valov.
Deli s prijatelji