VNETLJIVI ANDREJ ŠIFRER

Se mu je končno nasmehnila sreča v ljubezni?

Objavljeno 16. junij 2019 07.29 | Posodobljeno 16. junij 2019 07.29 | Piše: B. Z.

Šepeta se, da sploh ni osamljen.

Duhovit in zgovoren Andrej je znal ženskam od nekdaj popihati na dušo, pravi tudi Tajda Lekše, s katero sta se srečala na Suzy zabavi. FOTO: Marko Feist
Andrej Šifrer je 1. maja praznoval svoj 67. rojstni dan. Med vsemi čestitkami pa je bil najbolj vesel voščila pomembne osebe, ki naj bi pred dobrim letom ogrela njegovo srce.

Glasbenik se je po razhodu z delovno terapevtko Tanjo, ki je sprejela profesorsko mesto v Angliji in se s sinom preselila na Otok, na družabnem parketu pojavljal sam ali pa mu je družbo delala hči Kora, ki je zrasla v pravo mlado lepotico. Zdaj pa se šepeta, da Andrej, ki v družbo še vedno zahaja sam, sploh ni osamljen.

Imel naj bi prijateljico, ki ga podpira pri uresničevanju ciljev, pomagala mu je tudi pri organizaciji njegovega velikega koncerta marca v Cankarjevem domu, vendar ob koncu dogodka naj ne bi želela na oder, da bi se ji javno zahvalil za pomoč in tako razkril njuno ljubezen. Potem pa se mu je že mudilo v Ameriko, kjer je užival v druženju z glasbeniki iz sveta jazza in country glasbe. Po vrnitvi spočit in zadovoljen Andrej nadaljuje po starem – na družabne prireditve zahaja sam, zasebno pa z izbranko uživa v varnem zavetju doma.
Deli s prijatelji