Sanjska poroka Maše in Vilka (FOTO)

Neopisljivo lep in čaroben Piknik plac Kos v Šmartnem v Rožni dolini je bil prizorišče sanjske poroke mjavkice in članice skupine Chicas Maše in njenega Vilka, člana narodno-zabavnega ansambla Euro kvintet Vilka. Z našimi bralkami in bralci sta delila nekaj prvih najlepših fotografskih utrinkov.
Fotografija: 'Ta mladi' svatje so takole uokvirili mladoporočenca.
Odpri galerijo
'Ta mladi' svatje so takole uokvirili mladoporočenca.

»V soboto, 5. septembra, sva doživela popoln dan! In hvala vsakemu posebej, ki je bil z nama. Posebej seveda vsem prijateljem, družini, pričama Jasmini Šmarčan in Juretu Poteko ter drugim, ki so skrbeli za najino in dobro počutje vseh svatov,« je ganjena in še pod vtisi poročne pravljice strnila misli Maša, ki se zdaj piše Frece. In dodala, da sta z Vilkom uživala v vsakem trenutku.

Združena za vedno – Maša in Vilko
Združena za vedno – Maša in Vilko


Glede na to, da se je primožila v številčno glasbeno družino in je tudi sama glasbenica, pa smo bili najbolj radovedni, kdo je skrbel za glasbeno vzdušje na poroki. To so bili člani Ansambla Saša Avsenika, ki so 'razturali', kot je dejala mladoporočenka. In razkrila, da so jo presenetili tudi Kvatropirci. Preostali, Mašine sopotnice iz skupine MJAV, Chicas, Ansambel Mira Klinca, Savinjskih 7, Igor in zlati Zvoki, pa Vilkovi glasbeni tovariši iz Euro kvinteta, Simpl bend, Gašper Konec, Gregor Ravnik, Raiven ter Franjo in Marina Oset, ki so sorodstveno tako in drugače povezani z mladoporočencema, pa so lahko tokrat zgolj uživali v odlični pogostitvi in vsem ostalem. Poročila sta se še cerkveno, sveto mašo in besede spodbude pa jima je namenil znani petrovški župnik Vanči Arzenšek. Nevesta se je zjokala, ko so ji v cerkvi zapeli Gregor Ravnik, Samo Kališnik, Veronika Vadlan Pikelj, Ani Frece Križanič, Ana Golavšek, Tina Poljanšek in Monika Kelenc. »No, jokala sem itak ves čas,« je še priznala. Ganjena je bila namreč že ob pogledu na čudovito okrašeno cerkev. Martin Frece, Robert Majhenič in Štefan Frece pa so poskrbeli, da bosta lahko svoj sanjski dan še leta občudovala na fotografijah in videoposnetkih. Mašo je uredila in za njeno ličenje poskrbela še ena glasbenica, in sicer Urška Lužar, ki se je lani poslovila od Ansambla Jureta Zajca, a občasno še zapoje, pričesko ji je uredila Jerneja Jurgec, poročno obleko pa si je sposodila v enem od poročnih salonov.


»Skratka, vsem, posebej pa moji priči Jasmini, ki je vse organizirala, koordinirala, pripravila, res prisrčna hvala za številna presenečenja, svatom pa za dobro voljo, pozitivno energijo na fešti in darila,« sklene srečna pevka. In doda: »Seveda pa velika hvala mojemu Vilku. Vesela sem, da sva doživela tako popolno in čarobno poroko. In upam, da bo najina ljubezen trajala večno.« To pa želimo mladoporočencema tudi mi.
Mojca Marot, Foto Robert Majhenič

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije