BORBENA

Salome plačuje za stare grehe

Objavljeno 16. april 2019 13.46 | Posodobljeno 16. april 2019 14.07 | Piše: T. M.
Ključne besede: Salome Suzy

Ne želi biti več odvisna od drugih.

Še malo pa se bo Salome lahko sama peljala na Menopavzo.
Pred leti je bila Salome že lastnica tako izpita za avto kot jeklenega konjička, toda zaradi nespametnega prekrška je ostala brez obojega in posledično prepuščena na milost in nemilost tistim, ki so jo vozili naokoli. Vendar ji je bilo nenehnega prilagajanja dovolj, zato se je odločila, da poplača stare grehe in se ponovno loti opravljanja izpita.
image
Še malo pa se bo Salome lahko sama peljala na Menopavzo.

»Imam zelo veliko nastopov pozno v noč, in to po vsej Sloveniji, zato moram nenehno prositi ljudi, naj me zapeljejo domov. Počasi mi gre to že na živce, in ker sem pred osmimi leti izgubila izpit, sem se odločila, da se končno lotim tega zalogaja in ga vnovič opravim. Samostojnost mi je vedno veliko pomenila in ne želim biti več odvisna od drugih,« je odločna Salome, ki ji ni nerodno priznati, da je na teoretičnem delu že dvakrat padla, četudi je brezhibno obvladala vsa križišča.
»Ne želim biti več odvisna od drugih.«


»Postali so zelo strogi in od nas zahtevajo, da znamo toliko, kot če bi se prijavljali za poklic inštruktorja vožnje,« se simpatično nasmehne in upa na srečo v tretje.
Deli s prijatelji