RAZKRITJE

Robert Korošec nova zvezda televizije

Objavljeno 16. maj 2019 18.56 | Posodobljeno 16. maj 2019 19.36 | Piše: Z. N.

Razkrivamo, kdo bo zamenjal Tadeja Piška.

S telenovelami že ima izkušnje, tako da Tadejevih nasvetov ne bo potreboval. foto Matjaž Očko
Ustvarjalci najbolj gledanih serij pri nas so se odločili, da k nastajanju nove limonade povabijo mešanico že večkrat videnih, malce bolj svežih in popolnoma novih obrazov.
image
Zaljubljeni Robert Korošec je svoje srce že zaupal igralki Nini Rakovec, v novi seriji pa ga bo zlomil številnim gledalkam in tudi kakšni soigralki. foto arhiv Suzy

Še najmanj dela so imeli z glavno moško vlogo v nadaljevanki Najini mostovi, ki so jo dodelili privlačnemu Robertu Korošcu. Igralec, ki je zaposlen v ljubljanski Drami in nastopa v muzikalih, zdaj pa se bo v srca gledalk dokončno zapisal še z likom večnega romantika v prihajajoči seriji, se ni ustrašil, da bo stopil v velike čevlje svojega predhodnika Tadeja Piška, pa tudi slave ne, saj jo je že okusil v nadaljevanki Ena žlahtna štorija.

Robert si je pred dvema letoma ustvaril družino, se zaljubil v soigralko Nino Rakovec in postal očka hčerke Lejle, vse to pa ga ni odvrnilo od privolitve k novemu megalomanskemu projektu. Ta mu bo po eni strani prinesel publiciteto ter krepko izboljšal proračun, po drugi pa mu bo odščipnil precej časa, a izkušeni Robert se bo že znašel.
image
S telenovelami že ima izkušnje, tako da Tadejevih nasvetov ne bo potreboval. foto Matjaž Očko

Najpomembneje pri vsem skupaj je, da bo čim manj odsoten pri vzgoji svoje deklice, ki mu pomeni največ na svetu. 
Deli s prijatelji