LEA SIRK IN GABER RADOJEVIČ

Recept za njuno noro ljubezen

'Za vse je kriva glasba' bi bil lahko naslov njune zgodbe, ki se je začela pred skoraj desetletjem. Oba sta začutila, da je med njima močna energija, in iz prijateljstva se je kmalu rodila iskrena, trdna ljubezen. Bolj kot toni in melodije ju je prepričala želja po družini, saj sta že na prvem zmenku ugotovila, da si neizmerno želita otroke, in željo kmalu za tem uresničila.
Fotografija: Prvo dekado ljubezni sta zaokrožila z veličastnim uspehom na Evroviziji.
Odpri galerijo
Prvo dekado ljubezni sta zaokrožila z veličastnim uspehom na Evroviziji.

Za 28-letno Leo Sirk in 38-letnega Gabra Radojeviča je bila usodna Ema 2009, ko se je pevka zatekla po pomoč h glasbenemu producentu. Le nekaj mesecev pred prvim pomembnim festivalskim nastopom, natančneje oktobra 2008, je potrkala na vrata njegovega studia v Kozini, kjer jo je toplo sprejel.
Ljubezen do otrok in glasbe sta bili usodni. (naslovna, samo lea in gaber izrezana) foto Mediaspeed
Ljubezen do otrok in glasbe sta bili usodni. (naslovna, samo lea in gaber izrezana) foto Mediaspeed

Znamenje iz sanj je bila pesem, za katero sta morala posneti demo vokale, in čeprav je bilo v zraku slutiti neko nenavadno sinergijo, se jima ni niti sanjalo, da gre za ljubezen. »Takoj sva se povezala kakor dva magneta, a le prijateljsko, skozi glasbo, ki sva jo začutila na podoben način. Dopolnjevala sva si stavke in bila iz dneva v dan bolj prepričana, da sva vendarle sorodni duši. Po dobrem letu prijateljevanja je sledil nepričakovan pogovor o tem, kako neskončno si želiva ustvariti družino, kar je bil odločilen signal, da poglobiva odnos. Še danes se spominjam njegovega simpatičnega vprašanja, ali si želim otrok. S tabo takoj, sem ga izzvala in s svojo neposrednostjo zadela žebljico na glavico pri njem. Na srečo poslušam intuicijo in ta me do danes še ni pustila na cedilu,« nam o začetkih strastne ljubezni zaupa Lea, ki ne mara analiziranja življenjsko pomembnih dogodkov. 

Več si lahko preberete v aktualni številki revije Suzy.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije