REKA LJUBEZNI

Razkritje prihaja spomladi

Slovo Reke ljubezni.
Fotografija: V četrti sezoni bomo končno izvedeli odgovor na skrivnost, ki nas spremlja vse od prve, obljubljajo ustvarjalci.
Odpri galerijo
V četrti sezoni bomo končno izvedeli odgovor na skrivnost, ki nas spremlja vse od prve, obljubljajo ustvarjalci.

Potem ko so dramatični zasuki v tretji sezoni Reke ljubezni poskrbeli za velika presenečenja in se je zdelo, da so se stvari v vasici ob Krki končno postavile na svoje mesto, je zadnji del znova razvnel strasti. Za enega od zapletov je ob sklepu sezone nedvomno poskrbela Valentina (Ana Urbanc), ki je na veselici poiskala tolažbo pri Roku (Tadeju Pišku), med poljubljanjem pa ju je zalotila Irena (Lara Komar).

Poleg igralcev so na koledarju dobili častno mesto člani gasilskih društev.
Poleg igralcev so na koledarju dobili častno mesto člani gasilskih društev.

Kako se bo razpletlo, bo treba počakati do spomladi, ko se serija vrne na male zaslone. Da bo znova jemala sapo gledalkam in gledalcem, obljubljajo ustvarjalci, ki se pri nastajanju uspešnice večkrat srečajo s plemenitim delom prostovoljnih gasilcev. Tako je že vse od začetka prve sezone, ko se je ob Krki vnel usodni prvi požar, ki še zmeraj velja za enega izmed najbolj zahtevnih prizorov do zdaj. Čeprav se igralci v gasilski vlogi niso znašli prav pogosto, pa neizmerno občudujejo njihovo požrtvovalnost in pripravljenost na reševanje življenj.


Prav gasilcem so se zato poklonili tudi s koledarjem za leto 2019, ki ga v prvem delu upodabljajo igralci Tadej Pišek, Jožef Ropoša, Ludvik Bagari, Renato Jenček, Blaž Valič, drugo polovico pa sestavljajo gasilci prostovoljnih društev Zagradec, Ivančna Gorica, Šmihel pri Žužemberku, Korinj, Veliki Gaber in Krka, ki pogosto sodelujejo tudi pri seriji – bodisi s posojanjem prizorišča in gasilskih vozil bodisi s koristnimi nasveti. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije