Razigrana Rebeka Dremelj

Odprla je domači kozmetični salon.
Fotografija: Kozmetične storitve pri Rebeki
Odpri galerijo
Kozmetične storitve pri Rebeki

Številnim slovenskih glasbenikom se niti sanja ne, kdaj bodo lahko ponovno stopili na odre. Rebeka Dremelj se trudi ostati optimistična in svoj čas z družino preživlja na različne načine, ob pogledu na njene fotografije pa smo se prepričali, da jim zagotovo ni dolgčas.

Rebeka in njen Sandi sta denimo pred kratkim sama pobarvala ograjo, ki varuje njuno hišo in okolico, pevka se vsak dan znajde v vlogi učiteljice, saj pri šolskem delu pomaga prvorojenki Šajani, pred kratkim pa si je s svojima deklicama omislila tudi domači kozmetični salon.


»Svoj lepotni salon smo odprle že pred 4. majem. Nudimo vse, manikiro, pedikuro, nego obraza, lahko vas naličimo, lahko vas uničimo,« je v smehu dejala Rebeka, svojih namišljenim strankam pa zagotovila, da bodo pri njej dobile vse, česar v običajnem kozmetičnem salonu ne morejo.

»Lahko vam kaj zapojemo, lahko vas spravimo v dobro voljo, lahko pa tudi v zelo slabo. Čisto odvisno od tega, kakšne volje bomo mi,« je še dodala za konec pod fotografijo, na kateri si je s Sijo in Šajano privoščila domačo nego obraza.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije