ŽANA POVŠE

Prvič je pokazala sinka Lea

Ponosna mamica Žana.
Fotografija: Žana, ki se je spominjamo po njeni pesmi Druga violina, se je lani skrivaj poročila z Borisom, letos pa se jima je rodil sinček.
Odpri galerijo
Žana, ki se je spominjamo po njeni pesmi Druga violina, se je lani skrivaj poročila z Borisom, letos pa se jima je rodil sinček.

Pred približno dvema mesecema je pevka Žana Povše, ki smo jo lahko spremljali tudi v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas, sporočila, da je na svet prijokal deček, ki sta ga z možem Borisom, prav tako glasbenikom, poimenovala Leo.

Žana, ki ima iz prejšnjega zakona z Danijem Salobirjem 12-letno hčerko Kiaro, je zadnje tedne uživala v družbi svojih najdražjih, pred dnevi pa se je le odločila objaviti prvo fotografijo svojega sinčka.

»Moj lepotec,« je pod fotografijo zapisal ponosni očka, ki najdražjo razvaja kot kraljico, sina pa nosi po rokah kot malega princa. Pri vsakodnevnih obveznostih jima pomaga tudi najstnica Kiara, o kateri je Žana že pred časom povedala, da nikoli ni izrazila želje po bratu ali sestri, zdaj, ko se jim je pridružil Leo, pa je najsrečnejša starejša sestra na svetu.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije