DOPUST

Priljubljeni smučar je sneg zamenjal z morjem

Objavljeno 30. november 2018 15.42 | Posodobljeno 30. november 2018 15.44 | Piše: M. T.

Rok Perko z družino.

Takole je očka Rok ovekovečil prve novembrske počitnice po dolgih letih. foto Facebook
Prva sezona po dolgih letih, ko se je lahko upokojeni smučar hitrih disciplin Rok Perko z ženo Tjašo in sinovoma odpravil na zgodnje zimske počitnice. Namesto na sneg so se podali na južno poloblo, natančneje na rajski Zanzibar, kjer so se navduševali nad smaragdno barvo morja in brezmejnimi peščenimi plažami.
image
Družina Perko je podoživela slogan blagovne znamke Benetton, ki v svojih filozofiji združuje različne barve kože. foto Facebook

Pravi užitek se je bilo odklopiti od napornih, vratolomnih treningov ter zmrzovanja na minusu, čeprav pogreša predvsem druženje s športnimi prijatelji. A najlepši čas je tisti, ki ga preživiš z družino, pravi postavni Perko in nam s poletno fotografijo ustvari skomine, zdaj ko so prve snežinke že pobelile našo deželo. Njegova fanta sta z velikim zanimanjem spoznavala tamkajšnje otroke, skupaj z mamico so se na najboljši možen način prepričali, da ljudje potrebujemo predvsem ljubezen.
image
Nasmeh, ki polepša dan. foto Facebook

»Vse pa se začne z nasmeškom – in ti čarobni malčki so nam naravnost polepšali počitnice s svojimi smejočimi srčki,« je igralka in kaskaderka zaobjela sporočilo družinske afriške dogodivščine.
 
Deli s prijatelji