ZNANI V ZVEZDAH

Prek izzivov do uspeha v tujini

Ženstvena, čustvena, nežna, igralka z levjim srcem.
Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Ženstvena, čustvena, nežna, igralka z levjim srcem. Tanja Ribič je po ascendentu tehtnica, usmerjena v odnose in harmonijo. Kot tehtnici ji je nadvse pomembno partnerstvo, kot rakici – stelij planetov s Soncem vred ima v raku – pa dom, družina, občutek varnosti in povezanosti. Luna in znamenje raka, ki mu vlada, sta tudi sicer močno poudarjena v njeni karti.
ni podpisa
ni podpisa

To pomeni, da jo vodi intuicija, da je lahko preobčutljiva, premehka, vse se je takoj dotakne, tudi na krivice in trpljenje drugih ni imuna, vse ji pride do živega. Hkrati pa ji prav ta notranja mehkoba in poudarjena ženstvenost odpirata poslovno pot, saj se najbolje znajde v vlogah, za katere ju potrebuje, hkrati z odločnostjo in pogumom – Luna v levu je na vrhu hiše kariere. V zasebnih odnosih se mora paziti prevelike občutljivosti, saj so raki eno samo čustvo ter jih prizadene vsaka malenkost, neskončnega tehtanja pri odločanju ter prevelike samokritičnosti. Sicer pa ima odlične aspekte tako za partnerstvo, odličen zakon kot čudovito postavljenega Jupitra, ki prinaša srečo, priložnosti in uspeh. To pomeni, da se vedno izvleče iz še tako težkih preizkušenj in da se ji vedno odprejo nova vrata.

Trenutno je širše gledano v zelo uspešnem obdobju, a se hkrati sooča s kar nekaj velikimi spremembami. Odlično leto ima za ljubezen, finance, poslovne projekte, srečo, saj se pr. Venera in pr. Jupiter povežeta v pravljično konjukcijo. Tr. Uran s trigonom na Jupiter prinaša nenadne priložnosti, lahko povezane s tujino. Oktobra pride na Neptun in lahko prinese uresničenje velike želje, izpolnjeno hrepenenje, čarobno priložnost. Zahtevne preizkušnje, s katerimi se je soočala že pomladi in ki pomračijo te odlične aspekte, so povezane s Saturnom v opoziciji s Soncem, Marsom, Venero. V juniju in čez poletje se zadeve, povezane z domom in starši, razvijajo dalje.

Ni nujno, da se bo spet usul plaz dogodkov, lahko gre za reševanje nastale situacije, soočanje s posledicami, predelovanje svojih občutkov itd. S poletnim mrkom je namreč povezana velika sprememba v življenju enega od staršev. Čeprav je Tanja sicer sama v zelo spodbudnem obdobju, ji ne bo najlaže. Zadnjič se Saturn dotakne Sonca novembra in tedaj se bo proces zaključil. Pr. Luno ima sicer v 8. hiši, v dvojčkih, kar prinaša velike življenjske transformacije. Na srečo so dvojčki lahkotno zračno znamenje, pravo nasprotje raka glede tega, koliko mu pridejo stvari do živega. Opira se namreč na razum, išče praktične rešitve, baterije si polni z druženjem s prijatelji.
Rojstna karta Tanje Ribič
Rojstna karta Tanje Ribič

Ta Merkujeva energija ji bo v precejšnjo pomoč pri premagovanju izzivov, pa tudi pr. ascendent je lani po 30 letih vstopil v strelca, kar jo je odmaknilo od škorpijonskih čustvenih globin ter ji odprlo bolj optimističen pogled na svet, tudi možnosti projektov v tujini. Konec prihodnjega leta vstopi Luna v 9. hišo tujine in v letu 2020 prečka stelij planetov. Dotakne se tudi Sonca, kar vedno prinaša pomemben nov začetek. Čakajo jo torej še pomembne prelomnice, veliko zadovoljstvo in uspeh!

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije