IZ TURČIJE

Pozor, v Slovenijo prihaja novi lomilec ženskih src!

Objavljeno 01. december 2018 16.15 | Posodobljeno 01. december 2018 16.26 | Piše: K. P.

Turški lepotec Ibrahim Celikkol.

Z ženo Mihre Mutlu rada pokažeta, kako zaljubljena sta.
Praznine, ki je v srcih oboževalk Buraka Özçivita ​nastala, ko se je odvrtela serija Moja boš, ni uspelo zapolniti še nobenemu Turku. Morda pa bo to uspelo lepotcu z izklesanim telesom in skrivnostnim nasmeškom Ibrahimu Celikkolu, glavnemu zvezdniku nove serije Lepotica in zver. Rjavolasi Turek, ki ima po materini strani grške, po očetovi pa arabske korenine in si je v mladih letih služil kruh tudi kot maneken, velja za velikega osvajalca in lomilca ženskih src tako pred kot za kamerami.
image
Postavni Ibrahim šibi kolena številnim oboževalkam.

V preteklosti je dvignil nemalo prahu s svojim plejbojevskim življenjskim slogom, ko se je zapletal s soigralkami, čeprav je bil v zvezi. In kako ironično, številna nekdanja dekleta za praznik zaljubljencev najbrž pomislijo prav nanj, saj ima rojstni dan 14. februarja. Marsikatera ga je že poskušala ujeti v svoj jarem, a dolgo ni uspelo nobeni, dokler se lani ni odločil zapreti vrata samskemu stanu.
image
Z ženo Mihre Mutlu rada pokažeta, kako zaljubljena sta.

Poročil se je z lepo Mihre Mutlu, s katero javnosti zelo rada pokažeta utrinke iz svojega življenja. Ali bo mačo iz turških telenovel osvojil tudi vaše srce, pa se boste lahko prepričali 10. decembra.
 
Deli s prijatelji