ZAPOSLENA

Poje in uživa

Objavljeno 02. julij 2019 22.34 | Posodobljeno 02. julij 2019 22.34 | Piše: B.Z.

Alenka Husič med družino in kariero.

S partnerjem Primožem in hčerkama so nedavno praznovali rojstni dan mlajše Ane.
Temnolase Alenke Husič se spominjamo kot energijske bombe v zasedbi Bepop. Po razpadu skupine so se člani lotili različnih stvari, vendar so ostali prijatelji in povezani z glasbo. Čeprav imajo vsi družine, se redno srečujejo.
image
S partnerjem Primožem in hčerkama so nedavno praznovali rojstni dan mlajše Ane.

Alenka je čez teden zaposlena v turistični agenciji,ob koncih tedna pa nastopa s Frenkom Novo in zasedbo Sopranos. »Rada imam svoje delo, vendar sem zelo rada tudi žena in mama. Imam dve hčerki, na kateri sem zelo navezana. Starejša Alina obiskuje peti razred, mlajša Ana pa je pred kratkim praznovala tretji rojstni dan. Počnem veliko stvari, vendar mi vse to ne bi uspelo brez podpore partnerja Primoža,« pravi Alenka.

S Primožem sta skupaj že 14 let, spoznala pa sta se v turizmu. Temnolaska je ljubezen do glasbe in plesa prenesla tudi na starejšo hčerko, ki že pridno obiskuje plesne vaje. Zgovorna, kot je, bo šla zlahka po maminih stopinjah.

Tudi Primož prekipeva od ponosa nad partnerico in hčerkama. »Res mi je lepo. Počnem tisto, kar me veseli in polni. Zato mi nič ni težko,« je vsa nasmejana dejala Alenka. 
Deli s prijatelji