BLEŠČICA

Oče Facebooka na znanstvenih oskarjih

Bleščeči Mark Zuckerberg. 
Fotografija: Mark Zuckerberg je znan po tem, da nerad nosi elegantna oblačila, na znanstvenih oskarjih pa sta bila s Priscillo Chan kar se da bleščeča.
Odpri galerijo
Mark Zuckerberg je znan po tem, da nerad nosi elegantna oblačila, na znanstvenih oskarjih pa sta bila s Priscillo Chan kar se da bleščeča.

Ne le filmski igralci in pevci, po zaslugi Stephena Hawkinga in drugih, ki so se trudili, ali to še vedno počnejo, da bi bila znanost priljubljena v očeh ljudstva, se med zvezdnike zadnja desetletja uvrščajo tudi znanstveniki. Nič čudnega torej, da imajo tudi svoje oskarje!
Na dogodku so se spomnili pokojnega genija Stephena Hawkinga.
Na dogodku so se spomnili pokojnega genija Stephena Hawkinga.

Podelitev je potekala pred kratkim, njena pokrovitelja pa sta bila ustanovitelj Facebooka Mark Zuckerberg (34) in znani ruski fizik Jurij Milner (56). Na družabnem parketu so se družili številni ugledni znanstveniki našega časa in s svojimi nadvse bleščečimi opravami popolnoma zasenčili filmske zvezdnike, ki jih med povabljenci prav tako ni manjkalo.
Sergey Brin ni skrival veselja ob nosečnosti partnerice Nicole Shanahan.
Sergey Brin ni skrival veselja ob nosečnosti partnerice Nicole Shanahan.

Med tistimi, ki so poželi največ pozornosti, je bil seveda Mark Zuckerberg, ki je na dogodek prišel z ženo Priscillo Chan (33), veliko navdušenja pa je požel tudi soustanovitelj podjetja Google Sergej Brin (45), ki s partnerico Nicole Shanahan v kratkem pričakuje prvega skupnega otročička. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije