MODRA KRI

Obseden z urejenostjo in čistočo

Muhe princa Charlesa. 
Fotografija: Princ Charles, ki bo v teh dneh proslavljal 70-letnico, ima kar nekaj ekscentričnih navad.
Odpri galerijo
Princ Charles, ki bo v teh dneh proslavljal 70-letnico, ima kar nekaj ekscentričnih navad.

Princ Charles (69), ki v teh dneh praznuje okrogli jubilej, je znan po tem, da ima rad red in čistočo, veliki vrednoti pa sta zanj prav tako čisto okolje in trdo delo. V tem duhu je vzgajal tudi svoja otroka, princa Williama (36) in Harryja (34). Tako sta morala fanta med šolskimi počitnicami po očetovem navodilu s posebnimi jeklenimi palicami pobirati smeti.

Sinova Harry in William sta morala med šolskimi počitnicami pobirati smeti.
Sinova Harry in William sta morala med šolskimi počitnicami pobirati smeti.

»Hodila sva okrog s palicama in nabirala smeti v plastične vrečke. Oba sva mislila, da je to popolnoma normalno in da mora to početi čisto vsak,« je v ekskluzivnem televizijskem intervjuju za BBC razkril William. No, Charlesova ljubezen do reda in čistoče pa gre tudi v manj hvalevredne, bolj ekscentrične smeri. Kot je pred kratkim razkril njegov nekdanji butler, član britanske kraljeve družine zahteva, da mu zlikajo pižamo, takoj ko vstane.

Po vsakem nošenju čevljev z vezalkami želi, da mu le-te operejo in zlikajo. Njegova kad mora biti pravokotna, voda za kopanje pa vselej iste temperature. Nekdanji služabnik Paul Burrel je tudi razkril, da mora biti zobna pasta na prinčevi zobni ščetki dolga natanko 2,5 centimetra. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije