IZPOSOJEN

Obožuje velike zverine

Objavljeno 07. april 2019 22.28 | Posodobljeno 07. april 2019 22.28 | Piše: B.Z.

Izposojeni ponos Mojce Krajnc.

Drobna Mojca in velika zverina Babai, ki se je izkazal za pravo crkljivo muco.
Voditeljica Mojca Krajnc je velika ljubiteljica živali. Pred kratkim se je s partnerjem in hčerkama odpravila na Mengeško kočo.

»Po sestopu smo se ustavili v gostilni Repnik v Kamniku, kjer imajo tega silnega psa Babaia. Bil je neverjetno crkljiv in zabaven. Prav želel si je, da ga božam. Ko sem ga nehala, me je ruknil s taco, češ naj nadaljujem,« se smeji Mojca. Ker (še) nimajo svojega psa, sprehajajo druge. Denimo kosmatinca bratrančevega soseda, ko so lastniki odsotni in je kuža sam.
image
Drobna Mojca in velika zverina Babai, ki se je izkazal za pravo crkljivo muco.

»Zanj imam pred pesjakom pripravljen povodec. Tudi na eni kmetiji so nam dali povodec na polico in so veseli, če njihovega kosmatinca peljemo na sprehod. Podobno je na Obali. Sosedova jorkširska terierka Toja nas obožuje. Ko nas sliši hoditi po stopnicah, laja, praska po vratih in želi, da jo spustijo k nam. Ko je njena lastnica v službi, je psička pri nas v varstvu. S seboj jo vzamemo celo na kopanje. Peljemo jo v košari na kolesu. Hčerki Zoja in Evelin sploh ne rečeta več, da gremo na morje, temveč k Toji,« se smeji Mojca, ki uživa v tem, da so brezplačni sprehajalci psov.

»Pri nas je pes le še vprašanje časa. Zunaj imamo mucka, ki smo ga rešili s ceste, moj partner Matej pa zelo intenzivno razmišlja o novem družinskem članu,« je sklenila.
 
Deli s prijatelji