IMA NOVO

Nova ‘ta mlada‘ Rosviti Pesek bolj pri srcu

Objavljeno 21. januar 2019 16.14 | Posodobljeno 21. januar 2019 16.18 | Piše: B. Z.

Zaljubljeni Filip Pesek.

Rosvita Pesek FOTO: Rtv Slovenija, Posnetek Zaslona
Česarkoli se loti komaj 23-letni nekdanji košarkar Filip Pesek, se spremeni v zlato, je namreč odličen prodajalec, ki svoje znanje prenaša na seminarjih in delavnicah, o prodaji pa je napisal celo knjigo. Njegovo mamo, voditeljico Odmevov Rosvito Pesek, ki se ponaša z doktoratom, je hudo bolelo, da sin ni šel po njeni akademski poti, saj v Ameriki ni dokončal študija, a ko ga vidi srečnega in uspešnega, je potolažena.
image
Filip in njegova Nastja sta prelep par.

Tudi Filipove izvoljenke ji niso bile vedno všeč. Da ljubi osem let starejšo nekdanjo miss Slovenije Tino Petelin, s katero sta šla skupaj na počitnice v Grčijo, je izvedela iz medijev. A ljubezen ni zdržala dolgo in svetlolaski mladenič si je kmalu našel novo prijateljico, mlado podjetnico Nastjo Kramer, ki se posveča zdravemu življenjskemu slogu.
Zaljubljenca in poslovna partnerja


Filip ne skriva, kako srečna sta, nova 'ta mlada' pa je tudi Rosviti bolj pri srcu. Zaljubljenca sta velika ljubitelja potovanj, živali, kuhanja in knjig, lotila sta se prav tako skupnih poslovnih projektov. Morda pa se bo vihravi mladenič končno le ustalil.
 
Deli s prijatelji